Žene otvorile dušu: Se*s u menopauzi bolji mi je nego ikad prije… Želim ga više puta dnevno!

I dok jedni uživaju u se*su u menopauzi, drugi za njim uopšte nemaju potrebu. Iskustva su različita, pročitajte ih…

 

Žene su otvorile dušu te za portal Moje Vrijeme progovorile o svom se*sualnom iskustvu nakon menopauze… A našao se među njima i jedan muškarac.

I dok jedni uživaju u se*su u menopauzi, drugi za njim uopšte nemaju potrebu. Iskustva su različita, pročitajte ih…

 

Jopa Zagreb (61): Nauživala sam se slobode

Prije 17 godina sam ostala udovica. Taman kad mi se muž razbolio i umro, kod mene je nastupila menopauza. U tom razdoblju o sebi nisam puno razmišljala. Bila je tu malodobna kćer, posao…

Nakon nekog vremena počela sam osjećati potrebu za muškim dodirom, zagrljajem. Slučajno sam srela osobu koju sam od prije poznavala i počelo je neobavezno druženje.

U međuvremenu je kćer završila školovanje, osamostalila se, a ja sam imala dovoljno vremena da se nauživam slobode koju si u braku baš i ne možemo priuštiti, jer ipak postoji neki zakon braka, zar ne?

On je bio rastavljen, ja udovica i ništa nas nije sprječavalo pa smo vrlo brzo završili u krevetu. Bilo je to za mene nešto prekrasno, neopterećeno problemima. Nastavili smo se družiti i maksimalno uživati u se*su bez obaveze. Ni jedno od nas nije postavljalo nikakve uvjete, obaveze, budućnost… Prepustili smo se trenutku i to je nešto najljepše što mi se dogodilo. Danas nakon deset godina živimo zajedno, zaljubljeni i se*s nam je savršen.

 

Zrinka (50): Uživajte u menopauzi

Imam 50, a moj partner 55 godina. Menopauza je nastupila u 40. godini. Vođenje ljubavi je fenomenalno i oboje uživamo u tome. Voljeli bi da je češće, ali obaveze ne dozvoljavaju. Ja bih svakodnevno i više puta. Menopauza je predivna. Žene, uživajte u životu.

 

Gaga (52): Prije sam se seksala zbog mira u kući

Se*s u menopauzi mi je sasvim u redu, čak bolji nego prije. Ne znam zašto, ali uvijek sam bila suha i nisam mogla doživjeti o*gazam. Ako i jesam, to su bili rijetki trenuci, a sada mi nije nikakav problem. Prije sam se opirala i se*s mi je bio obaveza zbog, kako kažu, mira u kući. Danas kada smo stariji to je pravo uživanje.

Živimo u manjem mjestu gdje svatko svakoga zna. Neki muškarci su mi se nabacivali, ali ništa prema njima nisam osjećala, osim jednoga prolaznika koji mi je srcu prirastao i zavoljela sam ga. Ja njega jesam, a za njega ne znam je li bio iskren. Puno sam ga puta testirala i to je trajalo dulje vrijeme. Danas na to gledam kao ludost. Ništa novo nisam vidjela u njemu, samo je bio slatkorječiviji od mojeg supruga. Najgore je što je lagao, a to mu ne mogu oprostiti.

 

Mala (67): Želim voditi ljubav više puta dnevno

Udovica sam više od pet godina; obrazovana VSS i živim u manjem gradu. Se*sualno sam aktivna, uživam, imam jako dobar libido, redovito orgazam ili više njih. Nije mi strano ni više puta dnevno. Problem je, ponekad, samo partner, jer želim samo osobu mojih godina. Smatram da je ok voditi ljubav i u ovim godinama.

 

Nina (52): Muškarac mi ne nedostaje

Rastavljena sam. Moj bivši nije shvaćao probleme menopauze. Optuživao me je da imam ljubavnike. Zapravo, menopauza mi je otvorila oči da vidim s kojom sebičnom osobom živim. Još uvijek misli da sam otišla zbog drugog. Ali to je sad njegov problem. A ja uživam u malim radostima života. I da, još uvijek sam sama i uopće mi ne nedostaje ni u kojem pogledu muška osoba. Pijem kavicu na miru sa prijateljicama.

 

Leo (72): Menopauza je samo izgovor

Zagorac sam, u penziji sam i rado imam seks. Mojoj bivšoj ženi je menopauza bila izgovor za izbjegavanje bračnih dužnosti. Stalno ju je boljelo, uvijek je bila ljuta, nikada nije bila spremna sve dok je nisam uhvatio golu sa susjedom. Da budem pošten, i ja sam imao nekoliko žena sa strane. Danas biram partnerice i po 20 godina mlađe od mene.

(2185)

Žene otvorile dušu: Se*s u menopauzi bolji mi je nego ikad prije… Želim ga više puta dnevno!

| Slider, Život i stil |
About The Author
-