Žene otvorile dušu: Se*s u menopauzi bolji mi je nego ikad prije… Želim ga više puta dnevno!

 

Gaga (52): Prije sam se seksala zbog mira u kući

Se*s u menopauzi mi je sasvim u redu, čak bolji nego prije. Ne znam zašto, ali uvijek sam bila suha i nisam mogla doživjeti o*gazam. Ako i jesam, to su bili rijetki trenuci, a sada mi nije nikakav problem. Prije sam se opirala i se*s mi je bio obaveza zbog, kako kažu, mira u kući. Danas kada smo stariji to je pravo uživanje.

Živimo u manjem mjestu gdje svatko svakoga zna. Neki muškarci su mi se nabacivali, ali ništa prema njima nisam osjećala, osim jednoga prolaznika koji mi je srcu prirastao i zavoljela sam ga. Ja njega jesam, a za njega ne znam je li bio iskren. Puno sam ga puta testirala i to je trajalo dulje vrijeme. Danas na to gledam kao ludost. Ništa novo nisam vidjela u njemu, samo je bio slatkorječiviji od mojeg supruga. Najgore je što je lagao, a to mu ne mogu oprostiti.

 

Mala (67): Želim voditi ljubav više puta dnevno

Udovica sam više od pet godina; obrazovana VSS i živim u manjem gradu. Se*sualno sam aktivna, uživam, imam jako dobar libido, redovito orgazam ili više njih. Nije mi strano ni više puta dnevno. Problem je, ponekad, samo partner, jer želim samo osobu mojih godina. Smatram da je ok voditi ljubav i u ovim godinama.

 

Nina (52): Muškarac mi ne nedostaje

Rastavljena sam. Moj bivši nije shvaćao probleme menopauze. Optuživao me je da imam ljubavnike. Zapravo, menopauza mi je otvorila oči da vidim s kojom sebičnom osobom živim. Još uvijek misli da sam otišla zbog drugog. Ali to je sad njegov problem. A ja uživam u malim radostima života. I da, još uvijek sam sama i uopće mi ne nedostaje ni u kojem pogledu muška osoba. Pijem kavicu na miru sa prijateljicama.

 

Leo (72): Menopauza je samo izgovor

Zagorac sam, u penziji sam i rado imam seks. Mojoj bivšoj ženi je menopauza bila izgovor za izbjegavanje bračnih dužnosti. Stalno ju je boljelo, uvijek je bila ljuta, nikada nije bila spremna sve dok je nisam uhvatio golu sa susjedom. Da budem pošten, i ja sam imao nekoliko žena sa strane. Danas biram partnerice i po 20 godina mlađe od mene.

(1847)This post has been seen 15800 times.

Žene otvorile dušu: Se*s u menopauzi bolji mi je nego ikad prije… Želim ga više puta dnevno!

| Slider, Život i stil |
About The Author
-