GLEDAO SAM PO*NIĆ U KOJEM SE DEVOJKA K*ESALA SA DVA LIKA, a onda sam shvatio da je DOBRO POZNAJEM!

I pored bogate ponude kojekakve po*nografije na internetu, neki smatraju da je najuzbudljivija kategorija amaterskih po*no snimaka. Međutim, surfovanje kroz ovakvu vrstu sadržaja krije jednu mogućnost koja može (mada ne nužno) da bude i uznemirujuća, čak i krajnje hororična.

 

Zamislite scenario: tražite vreli kućni snimak nekih anonimnih veselih po*nićara, a naletite – na nekoga koga poznajete. Mač sa dve oštrice! Na popularnom sajtu “Reddit”, korisnici su preneli svoja iskustva iz ovakvih situacija, koja variraju od srećnih do košmarnih.

Jedan muškarac, primera radi, otkrio je kako mu je bilo kada je našao snimak svoje srednjoškolske simpatije. “Zaista sam se jako ložio na tu devojku. A prvi put kada sam ušao na sajt Gone wild, mojim prvim klikom pronašao sam baš snimak njenih golih grudi! Da li je bilo već koju godinu prekasno? Da! Da li je bilo manje sjajno? Ne!“, napisao je on.

Drugi je otkrio da nije ni bilo prekasno. Na sajtu posvećenom pirsingu pronašao je sliku probušene bradavice devojke na koju se ložio, te ju je otštampao i napravio sat sa tom slikom. Bradavica je bila tačno na sredini. Ovaj sat poklonio je devojci, a ona je smatrala da je ovaj potez vrlo duhovit.

Neke od ovakvih snimaka ipak nije poželjno prijaviti: “Pronašao sam po*nić majke moje devojke. Idem u grob sa tim saznanjem!”

 

 

Još jedan donekle sličan slučaj: “Pronašao sam porno snimak mlade rođake mog prijatelja. Imala je jedva 18 godina. Dugo sam razmišljao da li da se oglasim. Prvo sam mislio da razgovaram o tome sa njom. Onda sam pomislio da bi trebalo da kažem njemu. Na kraju sam sam shvatio da je bolje da ćutim. Bilo je očigledno da ga je napravila namerno, pa sam pomislio da je bolje da ne sve to ne ode u nekom čudnom pravcu. Čak i ako bih rekao svom prijatelju, činilo mi se, ništa dobro ne bi proizišlo iz toga, pa sam ćutao.”

Ima i šokantnijih primera: “Kada sam imao 3-4 godine moja majka je snimila grupni po*no snimak. Slučajno sam ga našao i nisam ga pogledao. Ne bih rekao da mi treba to da pogledam.”

Najneprijatnije se, bar sudeći po ispovesti na “Reddit”-u osećao muškarac koji je pronašao po*nić svoje bivše verenice:

“Bila je sa dva muškarca. Jedan ju je uzeo od pozadi, a drugog je o*alno z*dovoljavala, dok nije doživeo o*gazam. Nosila je ogrlicu koju sam joj ja poklonio. Plakao sam. Shvatio sam da sam i dalje vrlo zaljubljen u nju…”

(8751)This post has been seen 40897 times.

GLEDAO SAM PO*NIĆ U KOJEM SE DEVOJKA K*ESALA SA DVA LIKA, a onda sam shvatio da je DOBRO POZNAJEM!

| Foto/Video, Slider, Život i stil |
About The Author
-