Vatrogasci iz Miljacke izvukli djevojku koju je momak ostavio na Dan Zaljubljenih

Večeras oko 20 sati kod Drvenije u Sarajevu vatrogasci su iz rijeke Miljacke izvukli djevojku za koju je naknadno utvrđeno da se bacila sa mosta jer je momak ostavio na Dan Zaljubljenih, saznaje Sarajevo365.com.

 

 

Ovo je potvrdio njen brat koji je svoju sestru pune četiri godine uvjeravao da taj momak nikako nije za nju, i da bi ona njega trebala ostaviti prije nego što ga previše zavoli, da je ne bi jednog dana povrijedio što se na kraju i desilo.

 

Djevojka H.S. iz Hrasnice je prema još uvijek nepotvrđenim informacijama stajala sa svojim sada već bivšim momkom R.Z. na tramvajskoj stanici gdje su se prema riječima nekoliko očevidaca žestoko svađali zbog toga što joj nije kupio nikakav poklon što je nju natjeralo da sumnja kako je vara sa nekom drugom, nakon čega je kako otkriva Sarajevo365.com iznervirani momak ostavio i otišao, a ona je najvjerovatnije nakon što je ispušila cigaretu skočila sa mosta u Miljacku.

 

H.S. je spašena u posljednji momenat jer je neko od građana pozvao vatrogasce, i trenutno je stabilnog zdravstvenog stanja, ali će biti puštena kući tek nakon što se obavi detaljan ljekarski pregled.

 

NAPOMENA: Tekst je satiričnog karaktera

Izvor: Sarajevo365.com

(4181)

Vatrogasci iz Miljacke izvukli djevojku koju je momak ostavio na Dan Zaljubljenih

| Bosna i Hercegovina, Satirka, Slider, Vijesti |
About The Author
-