Trudnica koja je izbačena iz McDonald'sa jer je jela ćevape sa Baščaršije zbog stresa rodila na ulici

31-godišnja trudnica Hana Kovačević koja je izbačena iz McDonald’sa u Sarajevu jer je jela ćevape sa Baščaršije rodila je na ulici zbog stresa koji je doživjela, saznaje Sarajevo365.com od taksiste koji se zaustavio da joj pomogne.

 

 

Hana je u petak obilazila prodavnice kako bi pronašla neke sitnice za svoju tada još nerođenu bebu, da bi kod Slatkog ćošeta na Baščaršiji osjetila mučninu pa je zbog toga odlučila da svrati do obližnje ćevabdžinice u kojoj je uzela pet u pola s lukom za ponijeti, i krenula pješice prema svom stanu, ali je kako otkriva Sarajevo365.com, nakon toga svratila u objekat McDonald’sa pošto više nije mogla da izdrži glad, odakle je jedan od zaposlenih fizički natjerao da izađe pod obrazloženjem da tu može jesti samo kupljene proizvode McDonald’sa.

 

Prema izjavi taksiste Amara Bavčića koji se zaustavio da joj pomogne kada je vidio kako leži na ulici, ona je najvjerovatnije pod velikim stresom počela da se porađa te joj je on pomogao u tome na licu mjesta, kada je shvatio da mu je nestalo benzina.

 

Srećom, nakon pola sata se pojavila ekipa Hitne pomoći koja se pobrinula za Hanu i njenu tek rođenu bebu, i njima je zdravstveno stanje stabilno.

NAPOMENA: Tekst je satiričnog karaktera

 

Izvor: Sarajevo365.com

(4595)

Trudnica koja je izbačena iz McDonald'sa jer je jela ćevape sa Baščaršije zbog stresa rodila na ulici

| Bosna i Hercegovina, Satirka, Slider |
About The Author
-