Trener kung-fua u Zagrebu podvodio djevojke iz BiH za 100 eura

Poznati trener borilačkih vještina, 62-godišnji Slobodan Dubajić Dabi rodom iz Bjelovara, poznatiji kao jedan od najvećih svodnika na Balkanu, ponovno je završio iz rešetaka.

U velikoj akciji razbijanja lanca elitne prostitucije u Zagrebu uhapšen je zajedno s još troje pomagača. Na teret im se stavlja čak 21 kazneno djelo, a policija je tokom pretrage njihovih stanova pronašla mobitele, telefonske kartice i računare na kojima su se nalazili razgovori koji upućuju na to da su uglednim klijentima dogovarali susrete s prostitutkama.

Privedena četvorka je nakon dovršetka obrade predana pritvorskom nadzorniku, a istraga se nastavlja.

Sumnjiči ih se da su djevojke iz Srbije i BiH za cijenu od 100 eura pa satu podvodili uglednim biznismenima, kako domaćim tako i stranim, pa čak i Kinezima. Sve se odvijalo, saznaje se, u zagrebačkom kvartu Središće.

Policija je na svojim stranicama izvijestila da su uhapšeni muškarci u dobi od 42 i 62 godine te žene u dobi od 30 i 40 godina.

“U pretragama je pronađeno više mobilnih telefonskih uređaja i korisničkih telefonskih kartica raznih operatera, koji su korišteni tijekom počinjenja ovih kaznenih djela te prijenosne računare i razna korespondencija.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku,a nadležnom državnom odvjetništvu u Zagrebu podnijeta je kaznena prijava”, navodi policija.

Podsjetimo Dubajić je ranije priveden i u velikoj akciji “Dinamico” zbog sumnje da je podvodio četiri djevojke iz Hrvatske, dvije iz BiH i jednu iz Srbije. Podvodio ih je u jednom zagrebačkom hotelu. Dubajić je bio osumnjičen da je u dvije godine na međunarodnoj prostituciji zaradio 1,8 miliona kuna (oko 500.000 KM), a recepcionar zagrebačkog hotela Westin je za svako naručivanje djevojke od Dubajića, navodno, stavljao 50 eura u džep.

Djevojke su s Dubajićem zaradu dijelile popola. Korisnici njihovih usluga bili su važni ljudi, od privatnika, preko glumaca, do običnih muškaraca s lošim bračnim životom.

Plaćali su 100 eura, dok bi ih cijela noć s bezimenim ljepoticama stajala 600 eura. Dubajić ih je razvozio do mjesta gdje su trebale raditi, a u Westinu ih je preuzimao Ivan koji ih je slao mušterijama u sobe.

(49)

Trener kung-fua u Zagrebu podvodio djevojke iz BiH za 100 eura

| Slider, Vijesti |
About The Author
-