Trener kung-fua u Zagrebu podvodio djevojke iz BiH za 100 eura

Policija je na svojim stranicama izvijestila da su uhapšeni muškarci u dobi od 42 i 62 godine te žene u dobi od 30 i 40 godina.

“U pretragama je pronađeno više mobilnih telefonskih uređaja i korisničkih telefonskih kartica raznih operatera, koji su korišteni tijekom počinjenja ovih kaznenih djela te prijenosne računare i razna korespondencija.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku,a nadležnom državnom odvjetništvu u Zagrebu podnijeta je kaznena prijava”, navodi policija.

Podsjetimo Dubajić je ranije priveden i u velikoj akciji “Dinamico” zbog sumnje da je podvodio četiri djevojke iz Hrvatske, dvije iz BiH i jednu iz Srbije. Podvodio ih je u jednom zagrebačkom hotelu. Dubajić je bio osumnjičen da je u dvije godine na međunarodnoj prostituciji zaradio 1,8 miliona kuna (oko 500.000 KM), a recepcionar zagrebačkog hotela Westin je za svako naručivanje djevojke od Dubajića, navodno, stavljao 50 eura u džep.

Djevojke su s Dubajićem zaradu dijelile popola. Korisnici njihovih usluga bili su važni ljudi, od privatnika, preko glumaca, do običnih muškaraca s lošim bračnim životom.

Plaćali su 100 eura, dok bi ih cijela noć s bezimenim ljepoticama stajala 600 eura. Dubajić ih je razvozio do mjesta gdje su trebale raditi, a u Westinu ih je preuzimao Ivan koji ih je slao mušterijama u sobe.

(49)This post has been seen 1860 times.

Trener kung-fua u Zagrebu podvodio djevojke iz BiH za 100 eura

| Slider, Vijesti |
About The Author
-