Svi joj nude ‘masne’ honorare, ali Marija Šerifović neće da pjeva po sarajevskim klubovima jer…

Marije u posljednje vrijeme nema u Sarajevu. Čak je pred novu godinu trebala pjevati u šeheru u jednom klubu, no nije se pojavila.

 

Marija Šerifović trenutno je jedan od najpopularnijih pop pjevačica u regionu. Onda i ne čudi što je njen radni kalendar ispunjen do posljednjeg mjesta.

 

Radi non stop, a ujedno joj pažnju okupiraju i “Zvezde Granda”, gdje je dobila ulogu jedne od članica žirija, kažu, možda i najrealnijeg.

 

No, Marije u posljednje vrijeme nema u Sarajevu. Čak je pred novu godinu trebala pjevati u šeheru u jednom klubu, no nije se pojavila. Obrazloženje menadžmenta bilo je da je Marija bolesna te da nastup odgađa za neku drugu priliku.

 

A kako smo načuli, piše Expressmag.ba, Marija opet priprema velike koncerte ne samo u Sarajevu, nego po cijeloj Bosni pa zato i neće da prihvati neke manje nastupe, tipa klubova, folkoteka, iako je itekako “skupa” i svi joj daju pozamašne honorare kako bi zapjevala u njihovom objektu.

 

– Marija želi opet jedan veliki koncert u Sarajevu i zato ne prihvata ponude manjih klubova. U planu su ti veći nastupi širom BiH. To je ustvari razlog zašto se nije pojavila na nedavno najavljenom nastupu u Sarajevu – kaže za Express izvor blizak pjevačici.

(3101)

Svi joj nude ‘masne’ honorare, ali Marija Šerifović neće da pjeva po sarajevskim klubovima jer…

| Magazin, Slider, Vijesti |
About The Author
-