Sud BiH: Presretnuti telefonski razgovori otkrili kako Fahrudin Radončić radi za Dragana Čovića i HDZ

Navod da mu je važno što je ispraznio dvije fotelje i dao ih Čovićevim Hrvatima ( na ispražnjenim foteljama prije su bili ministri iz DF-a Željka Komšića, a kojeg HDZ optužuje da preko njega Bošnjaci majoriziraju Hrvate), Radončić je potvrdio koji su mu prioriteti u vlasti. Također, ovo je dokaz da on vjerno slijedi dogovor i pomaže Draganu Čoviću ( da li Radončićevi presretnuti telefonski razgovori kriju neku sličnu vezu sa Miloradom Dodikom i srpskom politikom).

Naokon ovih saznanja ne čudi nas što je Dragan Čović jedini posjetio Radončića u pritvoru.

Otkad se bavi politikom još nije zabilježeno da je Fahrudin Radončić učinio nešto protiv majorizacije Bošnjaka u Republici Srpskoj, u Mostaru, Stocu, Čapljini i drugim općinama koje HDZ čvrsto drži u svom zagrljaju. Njemu je važno da je ispraznio dvije fotelje za Dragana Čovića.

Nakon današnje potvrde, više nema nikakve sumnje da Fahrudin Radončić sa punim prioritetom radi za HDZ i Dragana Čovića. Na kraju je važno postaviti jedno pitanje za razmišljanje. Šta bi sve Fahrudin Radončić poklonio Draganu Čoviću samo kada bi bio u takvoj mogućnosti?

(Saff)

(2304)This post has been seen 3680 times.

Sud BiH: Presretnuti telefonski razgovori otkrili kako Fahrudin Radončić radi za Dragana Čovića i HDZ

| Bosna i Hercegovina, Slider, Vijesti |
About The Author
-