Šta se događa: 74 naučnika NASA umrli ali ne prirodnom smrću…

Veliki broj vodećih stručnjaka za AIDS koji su se uputili na međunarodnu konferenciju o AIDS-u je stradao jednim udarcem prije nego što su stigli na svoje odredište.

Melisa Ketunuti (35) je bila pedijatar specijaliziran za rak. Ona je također radila u Bocvani kao stipendista. Izgorjela je u požaru u svojoj kući u Philadelphiji.

Ketunuti je pronađena mrtva u prosincu 2013. godine. Njezin muž je satima pokušavao probiti prednja vrata koja su bila zaključana iznutra. Nitko do danas ne zna tko ju je ubio, iako je pokrenuta detaljna istraga.

Dr. Ana Sarevski (53) je bila stručnjak za rak grlića maternice i bila je začetnik cjepiva protiv raka grlića maternice.

Jedna od najkontroverznijih smrti u posljednjih par godina je definitivno smrt Shanea Trumana Toda (31). On je pronađen mrtav u lipnju 2012. godine.

Shane Truman Todd je bio elektroinženjer. On je radio na tajnoj “jedinstvenoj” stroju za Kineze (nekakvom obrambenom oružju) kada su ga pronašli mrtvog. Shane je rekao svojoj obitelji da nije sretan zbog onoga što radi i da se boji za svoj život.

On je dao otkaz i trebalo je napustiti Kinu ali je umro tjedan dana prije svog leta.

Obitelj je svim silama pokušala doći do istine, a kineski dužnosnik je obećao da će se stvar istražiti i utvrditi je li u pitanju ubojstvo ili samoubojstvo, ali do dana današnjeg obitelj nije dobila odgovor.

Ovo su samo neki od znanstvenika koji su umrli pod sumnjivim okolnostima.

Je li moguće da su njihove smrti slučajnosti ili su znali nešto zbog čega su morali umrijeti?

U vrijeme kada zavjere nisu nešto strano, vrlo je teško razdvojiti zavjere i nesretne slučajeve.

Prilično je sumnjivo što su sve te smrti čudne i što su mnogi od tih ljudi imali pristup izvjesnim povjerljivim informacijama koje vladini dužnosnici nisu smjeli dopustiti da dospiju u javnost.

Webtribune.rs

(3107)This post has been seen 29546 times.

Šta se događa: 74 naučnika NASA umrli ali ne prirodnom smrću…

| Slider, Šokantno |
About The Author
-