“SRPSKI VOZ ĆE PONOVO KRENUTI NA KOSOVO, ALI OVOG PUTA S VOJSKOM”

“Debkafile” dalje navodi da su na Balkanu vođeni brutalni ratovi, ali uz američku pomoć i podršku za muslimanske zemlje – Bosna, Kosovo – omogućena je privremena stabilnost.

Ova politika potpore za Kosovo iz Amerike nastavljena je od predsjednika Billa Clintona pa sve do Baracka Obame, ali čini se da je to doba završeno srbijanskim vlakom koji je krenuo prema Kosovu, piše Dębki.

Prema pisanju ovog portala, srpska vlak će ponovo pokušati ući na Kosovo, sada nakon inauguracije Donalda Trumpa, novog predsjednika Sjedinjenih Američkih Država.

“Ako bude napadnut od strane policijskih snaga Kosova, onda će srbijanska vojska intervenirati i ući će na Kosovo, ali čak i ako ne bude napadnut, očekuje se da srbijanska vojska umaršira nakon vlaka.”

“Kosovo će tražiti pomoć za ovu intervenciju, ali u 2017. godini ova zemlja može zaboraviti na pomoć bilo koje europske zemlje, čak i Njemačke”.

Prema ovom izraelskom web portalu, koji je uradio sadržajnu analizu, ali ne spominje svoje izvore, trampa će ova intervencija biti predstavljena kao intervencija radi zaustavljanja islamske radikalizacije u Europi.

(Info-ks.net)

(4394)This post has been seen 37389 times.

“SRPSKI VOZ ĆE PONOVO KRENUTI NA KOSOVO, ALI OVOG PUTA S VOJSKOM”

| Slider, Vijesti |
About The Author
-