Šokantno: Predozirali se pred sinom od četiri godine

Policija je roditelje zatekle u nesvijesti, a njihov četverogodišnji sin je sjedio na stražnjem sjedištu.

Šokantne fotografije koje je snimila policija u Ohaju (SAD) proširile su se internetom nakon što ih je policija stavila na Facebook kako bi upozorila na stravične razmjere heroinske ovisnosti koja se širi Amerikom poput epidemije, piše “Express“…

Na fotografiji se vide roditelji, predozirani heroinom kako sjede na prednjim sjedištima auta, a u pozadini, na stražnjem sjedištu sjedi njihov sin, star samo četiri godine koji gleda svoje razvaljene roditelje i vrlo vjerojatno uopšte ne razumije šta se događa.

c30850a8ba114b7f9abb3df29232fa22

Policija ih je pronašla nakon što ih je neko pozvao. Policija pretpostavlja da se žena predozirala i da ju je suprug, koji je također ovisnik koji je već uzeo prekomjernu dozu krenuo s njom u bolnicu, ali im je oboma na putu prema bolnici pozlilo i onesvijestili su se.

20a8a1774f2d0cf1a631931296e0565f

Socijalna služba je preuzela dijete, a roditelji su i dalje u bolnici. Policija je objavila kako su odlučili pustiti van ove fotografije, iako nisu nimalo ugodne za gledati, kako bi upozorili na sve veći problem s drogom, naročito heroinom, od koga samo u Ohaju svake sedmice umire 20-ak ljudi.

(164)

Šokantno: Predozirali se pred sinom od četiri godine

| Slider, Vijesti |
About The Author
-