ŠOK ISPOVIJEST BIVŠEG ČLANA ALLEGRO BANDA: Slađa nas je opljačkala!

Slađa dvije godine radi za duplo veće pare, ali nije nam to smetalo. I mi smo dobro zarađivali i nije nam smetalo to što ona zarađuje toliko više od nas. Raspad benda nastao je onog momenta kada je bubnjar Šaran, inače njen bivši dečko sa kojim se zabavljala deset godina, tražio da i on ima duplo veću platu. Klavijaturista Nikola otišao je jer nije želio da ga njih dvoje potcjenjuju. Tada je ona kao odlučila da krene u solo karijeru. Pa ako želiš da praviš solo karijeru, onda istupi sa svojim imenom i prezimenom, a ne da vučeš sve dugogodišnje zasluge benda sa sobom!“

Nakon problema u bendu, Slađa je navodno smislila da muzičari rade za platu, a da im ona bude gazdarica:

“To je ubjedljivo najpodmukliji potez. Nudi nam da radimo za 200 eura po svirci, a da ona i Šaran budu gazde! Da biste mogli da napravite poređenje, cijena Allegro benda u Beču tada je bila 7.000 eura po svirci. Znači, mi radimo za siću, a oni uzimaju ogromne pare. Sve što smo stvarali godinama pokupila je za sebe, uključujući i fejsbuk stranicu. Slađa i Šaran preuzeli su i pogađanje posla i doveli nas u situaciju da postanemo njihovi obični radnici.

Nećete vjerovati ako vam kažem da mi je Slađa preko menadžera saopštila da smo Stefan basista i ja postao obični radnici u bendu koji smo svi zajedno oformili. Strpao sam sujetu u “oku i pristao da radim za tih 200 eura po svirci, jer imam dvoje djece i porodicu koja živi od mog posla. Narednih pet mjeseci smo nastupali kao Allegro bend, a ne kao prateći bend Slađe Allegro. Znači, dolazim na svirku benda koji sam ja napravio i uzimam 200 eura, a Slađa i Šaran uzimaju na hiljade.

Kakva je to podjela? Zar nisi rekla da ideš u solo karijeru, gospođo? Sad me praviš budalom, da radim kao običan radnik u svom bendu. Pristao sam da radim za 200 eura kao tvoj prateći muzičar, a ne kao član Allegro benda, jer na to ne bih pristao nikad u životu! Tog momenta Stefan basista i ja zauvijek smo napustili Slađu i Šarana jer nismo više mogli da dozvolimo tu pljačku! Neka zarade mnoogo para i nek se dobro najedu, pošto su očigledno mnogo gladni i željni svega“.

(158)

ŠOK ISPOVIJEST BIVŠEG ČLANA ALLEGRO BANDA: Slađa nas je opljačkala!

| Magazin, Slider |
About The Author
-