SE*SUALNI ZENIT! Žene tek kad dođete u ove godine počinjete stvarno da gužvate čaršave!

Se*sualni zenit žene nastupa u njenoj 33. godini

 

Tako barem tvrde istraživači koji su sproveli anketu nad 1.000 žena i pitali ih kada je se*s zapravo počeo da im bude dobar. Većina je rekla da su upravo ovo godine kada su počele da uživaju.

 

Zašto je to tako? Dvadesete bi trebalo da su idealne za se*s – navodno nemate nikakve brige, mladi ste, zdravi, lepi, bez većih obaveza. To su godine kada ćete imati najviše slučajeva se*sa za jedno veče, kada ćete imati prijatelje sa povlasticama, prvu ozbiljnu vezu na korak do braka. Tada ćete se verovatno i veriti. Ali, uprkos tome, se*s neće biti dobar!

 

Tek u 33. se*s postaje bolji, što je čudno kada se uzme u obzir da većina žena tad rađa prvo dete, i balansira između posla, deteta i braka. Pa ipak, tada se uživa i u se*su.

 

Moguće je da je to zato što oko 30 odsto žena ne može da doživi o*gazam penetracijom, pa su svi ti se*sovi za jedno veče zapravo potpuno besmisleni s njihove tačke gledišta. Tek kada se žena opusti i postane samouverena, sigurna u sebe i svoje telo, dolazi i opuštenost u se*su, a sa njom o*gazmi.

 

A, to se ne dešava mladim devojkama koje žele da se dokažu na svakom polju – i na fakultetu, i na poslu, i među drugaricama. Čak i same žene su u jednoj drugojh anketi rekle da su se najsamouverenije u životu osećale u svojim tridesetim godinama. I to je logično. Tada smo preko glave preturile dosta toga, i naučile da ne brinemo zbog sitnica zbog kojih smo se kidale kada smo imale 20 godina.

 

Žena od 20 godina u se*su uglavnom, kažu ankete, želi da zavede. Ona brine kako izgleda u svakoj pozi, plaši se da ne ispušta čudne zvukove i vodi računa o izrazu lica. Žena od 30 godina želi samo da se ona i partner dobro provedu, a propratne sitnice je ne zanimaju. A baš takav stav, kažu, dovodi do dobrog se*sa.

(5859)

SE*SUALNI ZENIT! Žene tek kad dođete u ove godine počinjete stvarno da gužvate čaršave!

| Slider, Život i stil |
About The Author
-