SE*SUALNI ZENIT! Žene tek kad dođete u ove godine počinjete stvarno da gužvate čaršave!

 

Moguće je da je to zato što oko 30 odsto žena ne može da doživi o*gazam penetracijom, pa su svi ti se*sovi za jedno veče zapravo potpuno besmisleni s njihove tačke gledišta. Tek kada se žena opusti i postane samouverena, sigurna u sebe i svoje telo, dolazi i opuštenost u se*su, a sa njom o*gazmi.

 

A, to se ne dešava mladim devojkama koje žele da se dokažu na svakom polju – i na fakultetu, i na poslu, i među drugaricama. Čak i same žene su u jednoj drugojh anketi rekle da su se najsamouverenije u životu osećale u svojim tridesetim godinama. I to je logično. Tada smo preko glave preturile dosta toga, i naučile da ne brinemo zbog sitnica zbog kojih smo se kidale kada smo imale 20 godina.

 

Žena od 20 godina u se*su uglavnom, kažu ankete, želi da zavede. Ona brine kako izgleda u svakoj pozi, plaši se da ne ispušta čudne zvukove i vodi računa o izrazu lica. Žena od 30 godina želi samo da se ona i partner dobro provedu, a propratne sitnice je ne zanimaju. A baš takav stav, kažu, dovodi do dobrog se*sa.

(1720)

SE*SUALNI ZENIT! Žene tek kad dođete u ove godine počinjete stvarno da gužvate čaršave!

| Slider, Život i stil |
About The Author
-