ŠEJLA JUGO TURKOVIĆ: Kad Radončićev sin može ubijati zašto ne bi mogli i drugi

Prema policijskim izvještajima, konstatirano je, da je te kobne noći u gore spomenutom automobilu bio sam Semir Rastoder, ne navodeći uopće Irhada Radončića. Budući da je Fahrudin Radončić u to vrijeme bio ministar sigurnosti BiH, stoga i ne čudi, kako je to sve zataškano.

Naime, podmukao je dogovor bio, da se policijskim strukturama izjavi, da je te kobne noći vozio Semir Rastoder i da Irhad Radončić nije bio s njim, premda je, te kobne noći vozio Irhad Radončić koji je pod velikom brzinom usmrtio na licu mjesta ženu iza koje je ostalo jednogodišnje dijete.

Nakon što je Irhad Radončić usmrtio ženu, Radončićev pratilac Amel Salčin, po nalogu Fahrudina Radončića, Irhada te iste kobne noći izmješta na Tivat, kako bi se malomu stvorio alibi, i tamo ostaju nekoliko dana, a Semir Rastoder, vrlo naivan, prihvaća na sebe krivicu, kojemu je prethodno Fahrudin Radončić osobno obećao, da će ga “ubrzo iščupati iz zatvora” – budući da je tada Fahro bio ministar.

No međutim, ima jedna izreka koja kaže – “Čovjek snuje, ali Bog određuje”!

Samo jedan ili dva mjeseca kasnije od te kobne večeri, državni Parlament BiH ruši s fotelje ministra sigurnosti BiH Fahrudina Radončića. Tako je naivni Semir Rastoder doslovno “izrađen” od porodice Radončić, a Fahrino “čupanje” Semira Rastodera iz zatvora bilo je: “lijepo obećanje, ludom radovanje”!

Na ovaj način, gore navedeni prevarili su sistem, dali lažne izjave i još se više ukopali, tako da se pravi krivac ovoga zločina, zapravo tamo negdje, poput kriminalca Kemala Čauševića “bućka” na moru.

(902)This post has been seen 17303 times.

ŠEJLA JUGO TURKOVIĆ: Kad Radončićev sin može ubijati zašto ne bi mogli i drugi

| Slider, Vijesti |
About The Author
-