Rasema D. iz Sarajeva dobila otkaz u GRAS-u jer joj niko u familiji nije iz Sandžaka

Rasema D. iz Sarajeva je dobila danas otkaz u GRAS-u jer joj niko u familiji više nije porijeklom iz Sandžaka, odakle joj je bio muž koji je preminuo prošle sedmice, saznaje Sarajevo365.com.

 

 

Rasemu je njen rahmetli muž Savudin porijeklom iz Novog Pazara zaposlio preko veze samo dva dana prije nego što je umro, u momentu kada je čuo na vijestima da će biti jedan od 95 radnika koji će biti penzionisani zbog viška radnika u ovoj firmi.

 

Rasema se službeno vodila kao kafe kuharica, iako su radnici ove firme kafe sebi donosili od kuće u termos bocama, ali je riješenje o otkazu dobila na osnovu toga što više nema nikakve povezanosti sa Sandžakom nakon smrti njenog muža Savudina, zbog čega je kako otkriva Sarajevo365.com odmah objavila oglas na internet stranici magazina Super Oglasi, gdje navodno traži “ok gospodina iz Sjenice ili Pazara kako bi prehranila svoje troje djece” , koje je imala još iz prvog braka sa izvjesnim Fahrudinom koji je poginuo tokom posjete rodbini u Plavu i Gusinju.

 

Iz GRAS-a su demantovali ovu informaciju uz obrazloženje da je Rasema oštetila ovu firmu za 5.000 KM, tako što je sa svog radnog mjesta pravila velik račun za telefon, jer je stalno zvala od rahmetli muža familiju koja je redovno savjetovala kako da odgaja svoju djecu u Sarajevu, te da je zato dobila otkaz.

 

NAPOMENA: Tekst je satiričnog karaktera

Izvor: Sarajevo365.com

(464)

Rasema D. iz Sarajeva dobila otkaz u GRAS-u jer joj niko u familiji nije iz Sandžaka

| Bosna i Hercegovina, Satirka, Slider, Vijesti |
About The Author
-