PROGOVORILA LIJEPA VODITELJKA SNIMLJENA U SE*S “TROJCI”: Ja se toga ne sjećam!

Sjeća se da je Domagoj koristio “iPhpne”, ali nije tačno znala koji model je imao. Za postojanje eksplicitnih snimaka saznala je od prijatelja koji su joj javili nakon što je snimak, prvo putem “WhatsAppa”, a potom i na internet portalima, počeo da kruži.

Tina samo želi da svi sporni snimci budu izbrisani s interneta kako bi mogla normalno da živi jer želi da ima porodicu i ne želi da je tako nešto prati kroz život.

Domagoj R. se u istrazi branio ćutanjem, u odgovoru na optužnicu tvrdio je da ne postoji nijedan konkretan dokaz koji je može potvrditi. Da je imao namjeru da objavi snimke, kaže, pustio bi ih sve i da su oni pušteni s telefona J. M.

– Da je Tini zaista bilo loše i da se ničega nije sjećala, ne bi sljedeće jutro otišla s nama na kafu i pozvala nas na ručak – tvrdi Domagoj.

Nakon što su snimci izašli u javnost život mu se pogoršao, počeo je da dobija prijetnje, a propalo mu je i nekoliko fudbalskih transfera.

– Početkom 2014. godine nazvao me Domagoj R. (24). Kad sam se našla s njim, bio je u društvu s J. L. i D. Z. Svo četvoro smo konzumirali više vrsta alkohola. Šta se tačno dogodilo ne sjećam se jer sam bila u alkoholiziranom stanju. Kad sam se sljedeće jutro probudila u tom stanu, tamo su još bili i Domagoj R., D. Z. te J. L. Već tada mi nije bilo jasno šta se dogodilo prethodne noći. Kad sam se probudila, osjećala sam neprijatnost s obzirom na to da sam intuitivno osjećala da nešto ne valja, ali nisam znala šta. Pretpostavljam da mi je video snimkom, koji je načinio i distribuirao na moju štetu, htio da naudi s obzirom na to da sam javna osoba. Iako se ne sjećam događaja od prethodne noći, sjećam se da sam sljedećeg jutra pokušala od Domagoja da dobijem njegov telefon, ali on nije htio da mi ga da – izjavila je hrvatska manekenka i voditeljka.

(4317)This post has been seen 24101 times.

PROGOVORILA LIJEPA VODITELJKA SNIMLJENA U SE*S “TROJCI”: Ja se toga ne sjećam!

| Skandal, Slider, Vijesti |
About The Author
-