POKRENUT TOČAK REPRESIJE TAJNIH VLADARA SVIJETA: Beba oduzeta roditeljima zbog njihovog vjerovanja u “teorije zavjere“

“Kada razgovarate izravno s njima, možete vidjeti da su vrlo brižni i ljudi puni ljubavi”, rekao je Jonathan Peyton, prijatelj i pristalica Holmsovih, prenosi The Star. “To je ono što je zaista važno.”

Kristijan Holm je 15. siječnja na fejsbuku postavio da par dobiva jednu dvosatnu posjetu tjedno s bebom.

“Oni su rekli, pa, možete imati još jedan ISP i organizirati više posjeta,” napisao je. “Što? Još jedna organizirana prisila i konverzacijski sastanak samo da bi imali više posjeta? Ovo nije ništa drugo nego psihološka taktika kontrole natjerati na potčinjavanje na teret našeg malog dječaka. Gdje je njegov takozvani odvjetnik zaštititi njegova prava? ”

Na društvenim mrežama je javnost podijeljena.

“Indijanci su to radili stotinama godina prije i imali su mnogo više nego mi ovih dana, zašto ne bi i oni mogli to učiniti?”, Napisala je jedna žena po imenu Sherry.

Međutim, drugi tvrde da je moderno društvo drugačije.

“Indijanci su živjeli u skupinama i brinuli su se jedni za druge, za hranu i sklonište”, napisao je čovjek po imenu Vince. “Paru je potreban plan da se brine o ovoj bebi, ona ne može živjeti kao oni, treba joj specijalna njega, cjepiva i lijekovi … Premještanje s jednog mjesta na drugo, po svakakvim vremenskim uvjetima nije najbolje rješenje ni za koga.”

Webtribune.rs

(304)This post has been seen 4401 times.

POKRENUT TOČAK REPRESIJE TAJNIH VLADARA SVIJETA: Beba oduzeta roditeljima zbog njihovog vjerovanja u “teorije zavjere“

| Slider, Šokantno, Vijesti |
About The Author
-