POKRENUT TOČAK REPRESIJE TAJNIH VLADARA SVIJETA: Beba oduzeta roditeljima zbog njihovog vjerovanja u “teorije zavjere“

Ali dva mjeseca kasnije beba nije vraćena svojim roditeljima, a Holm, koje oni koji ih poznaju opisuju kao “vrlo brižne i ljude pune ljubavi,” još uvijek čekaju svoj dan na sudu.

Mediji izvještavaju da Holm i njegova supruga, Danijela, nemaju kuću, poklonili su sve svoje stvari i odlučili uživati ​​u životu planinareći i kampirajući vani. Kada su njih dvoje željeli vidjeti zemlju, ostavili bi svoj automobil u skladištu, i pješačili iz Alabame u New Hampshire i natrag.

Oni su kampirali u Cheah parku u sjeveroistočnoj Alabami u listopadu, kada je Danijela otišla na porod. Oni je otišla da se porodi u Regionalni medicinski centar u Aniston u Alabami, a DHR socijalni radnici su došli u njezinu sobu i počeli ispitivati ​​par o njihovom načinu života i gdje su živjeli.

Dva mjeseca kasnije beba još uvijek nije vraćena, a Holms još uvijek čekaju svoj dan na sudu. Rasprava o ovom slučaju je bila zakazana za 20. decembar, ali je otkazana nakon što se sudac Melodi Walker sama povukla, izvještava The Star.

Holms su privukli grupu pristalica u Aniston, koji su ogradili zgradu suda nakon što je saslušanje otkazano. Pristaše su se organizirale pod sloganom “freebabyholm”.

“Kada razgovarate izravno s njima, možete vidjeti da su vrlo brižni i ljudi puni ljubavi”, rekao je Jonathan Peyton, prijatelj i pristalica Holmsovih, prenosi The Star. “To je ono što je zaista važno.”

Kristijan Holm je 15. siječnja na fejsbuku postavio da par dobiva jednu dvosatnu posjetu tjedno s bebom.

“Oni su rekli, pa, možete imati još jedan ISP i organizirati više posjeta,” napisao je. “Što? Još jedna organizirana prisila i konverzacijski sastanak samo da bi imali više posjeta? Ovo nije ništa drugo nego psihološka taktika kontrole natjerati na potčinjavanje na teret našeg malog dječaka. Gdje je njegov takozvani odvjetnik zaštititi njegova prava? ”

Na društvenim mrežama je javnost podijeljena.

“Indijanci su to radili stotinama godina prije i imali su mnogo više nego mi ovih dana, zašto ne bi i oni mogli to učiniti?”, Napisala je jedna žena po imenu Sherry.

Međutim, drugi tvrde da je moderno društvo drugačije.

“Indijanci su živjeli u skupinama i brinuli su se jedni za druge, za hranu i sklonište”, napisao je čovjek po imenu Vince. “Paru je potreban plan da se brine o ovoj bebi, ona ne može živjeti kao oni, treba joj specijalna njega, cjepiva i lijekovi … Premještanje s jednog mjesta na drugo, po svakakvim vremenskim uvjetima nije najbolje rješenje ni za koga.”

Webtribune.rs

(211)

POKRENUT TOČAK REPRESIJE TAJNIH VLADARA SVIJETA: Beba oduzeta roditeljima zbog njihovog vjerovanja u “teorije zavjere“

| Slider, Šokantno, Vijesti |
About The Author
-