Pogledajte kako su žestoko odgovorili Senadu zbog napada na Kolindu…

Da je Hadžifejzović hrvatskoj predsjednici uputio seksističke komentare smatraju i novinari Večernjeg lista.

“Izjave o radikalnom islamu zasmetale su BiH voditelju i vlasniku Face TV-a Senadu Hadžifejzoviću. Predsjednici RH poručio je da treba poduke iz vjeronauka, nadodajući da ona nije tek obična plavuša, već treba biti ‘senzualna ličnost’. Uz nekoliko seksističkih komentara pokušao je uzvratiti izjavama Grabar-Kitarović koja je, prije svega, naglasila da islamska zajednica u Hrvatskoj izolira radikale”, prenosi Večernji.hr.

RTL piše kako je Hadžifejzović poznat po kontroverznim komentarima, naglasivši da se “spustio nisko” u komentarisanju hrvatske predsjednice.

“Senad Hadžifejzović, vlasnik Face TV-a i komentator političkih aktuelnosti na toj televiziji bliskoj medijskom tajkunu Fahrudinu Radončiću, poznat po kontroverznim komentarima, pa i oglašavanju hajki na pojedine novinare u BiH, iznio je niz seksističkih komentara na račun predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović. Uzvraćajući na njezine sporne teze o islamu u Bosni i Hercegovini, Hadžifejzović se spustio na kudikamo nižu razinu”, prenosi RTL.

Kritiku je na račun Hadžifejzovića uputila i hrvatska stranka HDSSB.

“Oštro osuđujemo napad Hadžifejzovića, bh. voditelja na predsjednicu Hrvatske Kolindu Grabar-Kitarović koji je očito proistekao iz njezinog isticanja problema nestabilnosti Bosne i Hercegovine zbog velikog utjecaja Srbije i Moskve s jedne strane, te Ankare i vjerskog radikalizma s druge strane, koji destabiliziraju i Hrvatsku i hrvatski narod, i na području Hrvatske i u BiH kao konstitutivni narod”, prenosi Index.hr.

 

POVEZANI SADRŽAJ: Šprajc odgovorio Hadžifejzoviću: Duhovit kao stećak, fin kao Trump, eto šta Bosanci moraju…

(cikmagazin.blogspot.ba)

(42791)

Pogledajte kako su žestoko odgovorili Senadu zbog napada na Kolindu…

| Bosna i Hercegovina, Skandal, Slider, Vijesti |
About The Author
-