Pjevačica otkrila: Bavim se prostitucijom kako bih preživjela…

Maca Diskrecija obznanila cjenovnik svojih usluga: Najskuplje su perverzije…

 

Moju odluku da se bavim pros*titucijom podržava moja majka, kao i ostala rodbina. Moja porodica je u teškoj finasijskoj situaciji. Kako bi pomogla i njima a  i sebi, primorana sam da se bavim tim poslom, i u tome ne vidim ništa loše jer je to moj način preživljavanja”– rekla je iskrena Maca

Na pitanje šta se dešava sa njenom muzičkom karijerom, Maca je odgovorila:

Sav novac koji sam stekla boravkom u prošloj sezoni “Parova” dala sam svojoj porodici, kako bi se konačno riješili dugova. Iz tog razloga moja muzička karijera je otišla u drugi plani, ali i dalje ne odustajem od namjere da budem uspješna pjevačica. Trenutno mi je najveća želja da uđem u”Farmu”, a poslije cu se pozabaviti pjevanjem”.

Bosanska starleta se očigledno ne plaši da će završiti u zatvoru, dok javno priznaje da se bavi poslom koji je u Srbiji zabranjen.

Ne plašim se zatvora. Dečko mi je političar i on neće dozvoliti da me uhapse. Ti što bi me uhapisli samo zato što prodajem svoje tijelo da bih preživjela, neka dođu i neka mi plate račune i ostale životne potrebštine a ja cu prestati da se ku*rvam. Moje usluge uglavnom koristi srpska elita, bogati ljudi koji me fino plate i često nagrade skupocjenim poklonima. Pored toga što su bogati, jako su lijepi i zgodni, mnoge djevojke bi mi pozavidjele“- pohvalila se  Maca.

Diskrecija za se*s sa jednim muškarcem traži 500 eura, dok grupnjak cijeni duplo više.

Ukoliko klijenti traže neke perverzije, Maca ističe da za to traži dodatne novčane sume, a tvrdi i da za novac spava isključivo sa muškarcima.

Ekskluziva.ba/Teranet

(1863)This post has been seen 11613 times.

Pjevačica otkrila: Bavim se prostitucijom kako bih preživjela…

| Slider, Šokantno, Vijesti |
About The Author
-