OVO SU MUŠKARCI sa kojima žene sigurno doživljavaju o*gazam!

Se*s je sa ovim muškarcima najbolji, tvrde naučnici nakon sprovedenog istraživanja…

 

Naime, stručnjaci sa Univerziteta “Albani” u Njujorku su ispitivali žene heterose*sualne orijentacije o njihovim se*sualnim iskustvima i najvažnije od svega, koliko često i intenzivno doživljavaju o*gazam.

Zatim su analizirali osobine partnera učesnica studije, uključujući njihovu ličnosti, smisao za humor, izgled, ali i to koliko zarađuju. Osim toga, pitali su dame da ocene fizički izgled svojih partnera.

 
Nakon analize podataka zaključili su da žene imaju veće šanse da dožive o*gazam ukoliko je partner atraktivan, ima samopouzdanja i dobro zarađuje. Takođe, intenzitet o*gazma zavisi od toga koliko žena smatra muškarca privlačnim. 

 


Žene koje svoje partnere smatraju atraktivnim doživljavaju intenzivnije o*gazme, a ispostavilo se i da širina ramena muškarca takođe može da se poveže sa se*sualnim zadovoljstvom. 

Smisao za humor uvek je poželjan, a sada se pokazalo i da žene koje imaju duhovite muškarce pored sebe češće uživaju u se*su i redovno doživljavaju se*sualni vrhunac.

– Intenzitet o*gazma kod žena, učestalost se*sualnih odnosa i ocena se*sualnog zadovoljstva dama zavise od toga koliko ih njihov partner privlači – saopštili su naučnici.

 “Smisao za humor njihovog partnera ne samo da utiče na samopouzdanje i visinu zarade, već i na spremnost žene da inicira se*s, na to koliko će često imati se*s, kao i na jačinu o*gazma”. 

Naime, stručnjaci zaključuju da je evolucija razlog zašto žene uživaju u se*su sa fit, jakim i duhovitim muškarcima – trebalo bi da im deca budu “uspešnija”.

(9138)This post has been seen 42247 times.

OVO SU MUŠKARCI sa kojima žene sigurno doživljavaju o*gazam!

| Slider, Život i stil |
About The Author
-