OTKRIVENA MRAČNA TAJNA MARINKA ROKVIĆA: Poslije ovoga ga nećete gledati istim očima!

Pjevač Marinko Rokvić je prije braka sa Slavicom dugo bio u vezi sa pokojnom Božen Žumbor. Veza Marinka i Božen, nekadašnja vlasnica “Božen kozmetike“, pukla je nakon što ju je pjevač prevario za 100.000 maraka.

 

 

rpska estrada zna za ovaj “detalj“ iz Marinkove prošlosti, ali niko nije želio imenom i prezimenom da stane iza svojih riječi.

 

 

– Marinko je nastupao u kafani u Roterdamu i tamo upoznao Božen. Njeni roditelji su bili vlasnici kafane i bili su veoma bogati. On je svima pričao da ne osjeća ništa prema njoj, a ona je njega istinski voljela. Bili su oko dvije godine u vezi, a Marinko joj je obećao brak – rekao je izvor “Kurir Starsa“.

 

– Rokvić ju je ubijedio da je našao kuću u Beogradu u kojoj će živjeti kad se ona doseli. Rekao joj je da je šmeknuo vilu na Bežanijskoj kosi, a Božen mu je navodno finansijski pomogla da je kapariše. Ali Marinko je prestao da joj se javlja čim je stigao u Jugoslaviju. Poslije nekoliko mjeseci oženio se Slavicom, s kojom ima sinove Nikolu i Marka – završava izvor.

(Kurir)

(8255)

OTKRIVENA MRAČNA TAJNA MARINKA ROKVIĆA: Poslije ovoga ga nećete gledati istim očima!

| Foto/Video, Magazin, Slider, Vijesti |
About The Author
-