OTKRIVEN PRAVI RAZLOG: Koncert Miroslava Ilića u Skenderiji otkazan jer je već pjevao u Zetri u oktobru za Avaz

Solistički koncert Miroslava Ilića koji je trebao da se održi u Sarajevu u Skenderiji otkazan je jer je već pjevao u Zetri za Avaz u oktobru 2016. godine kada je ova grupacija obilježila 25 godina rada, saznaje Sarajevo365.com. ” Drago mi je da sam jedan od odabranih i da ću dobiti priznanje vaše cijenjene kompanije. Jedva čekam ponovni susret sa Sarajevom i tom divnom publikom. Bit će tu i dosta mojih kolega, pa eto prilike i za dobro druženje “ rekao je Ilić tada za “Dnevni avaz” i ne sluteći šta su su mu fanovi spremili za januar 2017. godine.

 

POVEZANI SADRŽAJ: Definitivno otkazan koncert Miroslava Ilića u Sarajevu, ali pjevač poručuje: Ne plašim se doći i pjevati!

 

Do definitivnog otkazivanja koncerta u sarajevskoj Skenderiji je došlo nakon što su se njegovi fanovi iz Sarajeva sjetili da su ga već jednom slušali u Zetri na manifestaciji “Express i ja”, gdje je ilić nastupao zajedno sa Lepom Brenom povodom 25 godina rada grupacije Avaz, pa su shvatili da nema smisla davati novac za istog pjevača dva puta u kratkom vremenskom periodu, te su se kako otkriva Sarajevo365.com organizovali kako bi im bio vraćen novac od kupovine karata za Skenderiju, tako što su danima na Youtubeu tražili bilo kakvu četničku pjesmu koju je nekada davno pjevao Ilić, što im je na kraju i uspjelo jer su pronašli snimak sa manifestacije “Kupusijada” gdje je Ilić otpjevao pjesmu o četniku Draži Mihajloviću za koju je većina njih znala i prije koncerta u Zetri u oktobru 2016. godine.

 

Zadovoljni što će im novac od kupljenih karata za Skenderiju biti vraćen, sarajevski fanovi Miroslava Ilića sada lakše dišu jer se mjesec januar kao i obično previše “odužio”, a novca nema jer se tokom novogodišnjih dana previše trošilo na alkohol uz pjesme Ace Lukasa i Cece po uglednim sarajevskim mjestima za provod.

 

NAPOMENA: Tekst je satirčnog karaktera

Izvor: Sarajevo365.com

(1400)

OTKRIVEN PRAVI RAZLOG: Koncert Miroslava Ilića u Skenderiji otkazan jer je već pjevao u Zetri u oktobru za Avaz

| Bosna i Hercegovina, Satirka, Slider |
About The Author
-