Otkrivamo neobjašnjivu podudarnost: Kakvu vezu ima zločin Ekrema Keče u SAD sa kultnim bh. filmom Kuduz?!

Ubica iz Des Moinesa, Bosanac Ekrem Kečo, koji je zaklao svoju suprugu Rasemu Kečo ima neobjašnjivu podudarnost sa jednim od najpoznatijih prijeratnih zločina iz BiH, po kojem je snimljen kultni bh. film Kuduz.

 

POVEZANI SADRŽAJ: Jezivi zločin šokirao Ameriku: Bosanac zaklao suprugu, pa izvršio samoubistvo!

 

Junuz Kečo, na filmu Abdulaha Sidrana i Ademira Kenovića – Bećir Kuduz, ima isto prezime kao i Bosanac koji je danas počinio zločin u SAD.

Osim toga i žrtve ubistava Ekrema i Junuza imaju isto Rasema Kečo!

Junuz Kečo, za one koji to ne znaju, bio je čovjek koji je 21. marta 1985. godine u selu Gornja Bioča kod Hadžića nasmrt izbo svoju bivšu ženu Rasemu Kečo- Fazlibašić. Nožem ju je ubo sedam puta, polomio joj je rebra, izbo jetru i pluća. Junuz Kečo pobjegao je u Crnu Goru, te je u Budvi radio kao građevinac imena Jozo Klarić. Uhapšen je prilikom rutinske kontrole na budvanskoj plaži.

O ovom ubistvu i Kečinom bijegu nakon Raseminog ubistva snimljen je kultni bh. dramski film Kuduz, čija je premijera bila 1989. godine. Junuz Kečo je u filmu postao Bećir Kuduz, a Rasema – Badema.

Junuz Kečo, i njegova tada 14-godišnja pastorka Sanela Fazlibašić, čiju je majku Rasemu ubio sredinom 80-ih, poginuli su 19. avgusta 1993. godine u selu Gojakovac kod Lepenice.

 

Pogledajte video:

 

(3082)

Otkrivamo neobjašnjivu podudarnost: Kakvu vezu ima zločin Ekrema Keče u SAD sa kultnim bh. filmom Kuduz?!

| Crna hronika, Foto/Video, Slider, Šokantno |
About The Author
-