ONA ZAISTA NIJE NORMALNA: Maca Diskrecija poručila mužu ubijene Jelene Marjanović da…

Poslije vijesti da Zoran Marjanović, muž ubijene pjevačice ulazi u rijati Parovi, podigla se velika prašina. Bivši učesnici ovog rijalitija imaju oprečna mišljena u vezi sa njegovim učešćem, kao i oko taktike koju bi primijenili prema njemu. Maca Diskrecija bez dlake na jeziku, kaže da bi voljela da vidi Zorana u Parovima, ali su njeni razlozi degutantni.

– Ja sigurno neću ući u taj rijaliti ponovo, a Zoran sigurno nije ubica. Čak i da jeste Parovima treba jedan takav. Sve neka ih pobije! – poručila je Maca, koja je očigledno kivna na bivše cimere.

Sa druge strane, pjevačica i estradna vidovnjakinja Vesna Rivas smatra da udovac treba da se nađe u rijalitiju i da bi to bio pun pogodak produkcije.

– Mislim da bi Zorana voljeli svi koji su prošli kroz isto, koji su se našli u nekim sudskim postupcima ili bili osuđeni od okoline i javnosti prije nego što je sud dao svoju riječ. Biti žrtva javnosti uopšte nije lako, Zoran će u rijalitiju imati priliku da sebe predstavi u pravom svijetu – kaže Vesna i dodaje:

Ja sam čitač duše i poslije kratkog vremena provedenog sa njim znala bih sa kim imam posla. Da li je on ubica, da li krije nešto ili je pak čist i nevin.

Ružica Veljković, pobjednica posljednje sezone Parova takođe podržava Marjanovića.

– Mnogi napisi u medijama padnu u vodu kad javnost direktno vidi tu osobu u programu. Činjenica je da je porodica Marjnović pretrpjela veliki gubitak koji niko nije shvatio u pravom smislu, jer je to postalo policijski slučaj. Mislim da bi Zoran više dobio ulaskom u Parove, jer bi se možda više pričalo o njihovoj ljubavi, prekinutoj sreći, nego nagađanjima o ubistvu – smatra Ružica.

Ipak, sa njima se ne slaže folker Era Ojdanić.

– Da sam na njegovom mjestu ne bih ulazio u rijaliti. Ako misli da je spreman na tako nešto, da mu emocije i tuga za izgubljenom ženom dozvoljavaju da uđe u rijaliti, neka to uradi.

(242)

ONA ZAISTA NIJE NORMALNA: Maca Diskrecija poručila mužu ubijene Jelene Marjanović da…

| Magazin, Slider |
About The Author
-