NEMORALNA NIŠLIJKA: Dok čekam princa, “MUZEM” KONJE!

Studentkinja iz Niša otvoreno priznaje da je muškarci izdržavaju i tako će, kaže, biti dok ne naiđe onaj “pravi”

 

Sponzoruše odavno nisu ništa novo u Srbiji, ali sve je više devojaka koje otvoreno govore o svom pravom ili dodatnom “zanimanju”. Nišlijka M. N. (22)otkrila nam je da nema nameru da zauvek ostane “u poslu”, ali da neće da gubi vreme dok čeka onog pravog.

– Gledala sam celog života svoju majku kako se muči i jedva sastavlja kraj s krajem, i neću tako – započinje svoju priču lepa brineta.

 

Daju sve što tražiš
Nemate pojma na šta su sve muškarci spremni kad im držiš onu stvar u ruci

 

– Još u šestom osnovne sam shvatila kakvu moć žene imaju nad muškarcima, kad me je nastavnik fizike svaki čas izvodio na tablu kako bi buljio u moje tek formirane grudi. Počela sam da oblačim majice sa sve većim dekolteom, pa sam  na kraju imala peticu. Pokušao je da me startuje kad sam bila u osmom, ali pošto mu nisam dala, na kraju sam imala dvojku. Onda sam sve shvatila.

Ona kaže da joj je bilo lako da se unese u svoj posao sponzoruše.

– Po kafićima stalno bleje neki likovi puni para koji gledaju devojčice i biraju koju bi da odvuku u krevet. Ja sam razvila taktiku da ih malo iskuliram, pa im je slađe kad uspeju da me “osvoje”. A nemate pojma na šta su sve muškarci spremni kad im držiš onu stvar u ruci. Daju sve što tražiš.

Lepotica tvrdi da je sigurna da će dočekati svog princa, ali do tada će iskorišćavati “konje”.

– Nemam problem s tim što radim. Nikoga ne volim, to je samo posao. Kad se zaljubim, neću više. Nadam se da ću do tada da obezbedim sebi budućnost, bez obzira na to za koga se udam. Ali, ako bude neko ko ima dosta para, tim bolje. Nikad ga neću varati – završava lepa Nišlijka.

(1218)This post has been seen 5725 times.

NEMORALNA NIŠLIJKA: Dok čekam princa, “MUZEM” KONJE!

| Slider, Život i stil |
About The Author
-