MOŽDA NISTE TO OČEKIVALE: Evo šta muškarac prvo pogleda na vašem Facebook profilu

I dok žene redovno tako istražuju informacije o muškarcima, često zaboravljaju da to rade i oni..

 

Otkad je društvenih mreža, žene i muškarci mogu da saznaju mnogo toga o potencijalnim partnerima na osnovu njihovih objava i ostalih online aktivnosti.

I dok žene redovno tako istražuju informacije o muškarcima, često zaboravljaju da to rade i oni.

Znate li šta najviše gledaju na vašem Facebook profilu? Pa, naravno, nekoliko njima najvažnijih stvari.

 

1. Ko lajkuje i komentariše ono što objavite

Naravno, mislimo na ostale muškarce, na koje su ljubomorni, htjeli to oni da priznaju ili ne. A ako vam kaže da to ne gleda, budite sigurni da laže.

 

2. Vaše fotografije

Apsolutni broj 1, što muškarci gledaju na društvenim profilima žena, svakako jesu fotografije. Prvo ako može one s ljetovanja, a zatim i ostale. Imate li previše “duck face” slika koje im idu na živce? Možda je vrijeme da pregledate profil i malo ga počistite.

 

3. Ko su i kakvi su vam bivši momci

Prije postojanja društvenih mreža za dobijanje ovakvih informacija morao bi da vas pita tokom susreta. Sada treba samo da pronjuška vašim profilom i vidi postoje li još neki tragovi.

 

4. Čime se bavite, koju muziku slušate

Facebook je odlično mjesto i za dobijanje informacija o vašim interesovanjima. Kakvu muziku volite, gdje izlazite, čime se bavite u slobodno vrijeme, šta čitate, sve će to saznati iz vaših objava i stranica koje pratite.

 

5. Gdje se nalazite

Bilo da vas tek želi pozvati van, već ste izašli na jedan ili nekoliko jedinjenja ili ste zajedno već neko vrijeme. Niti jedan muškarac neće odoljeti pogledati gdje ste se checkirali, kada niste s njima. Uostalom, znate i kako je ista situacija i kod vas.

(1216)

MOŽDA NISTE TO OČEKIVALE: Evo šta muškarac prvo pogleda na vašem Facebook profilu

| Magazin, Slider |
About The Author
-