Momak iz Buća Potoka ostavio djevojku zato što joj on nije prvi u životu

Anesa K. (25), djevojka iz sarajevskog naselja Buća Potok, već mjesecima tuguje nakon što je ostavio njen momak Vedad, a koji je ostavio zato što je saznao, da on zapravo nije prvi momak sa kojim je Anesa bila u vezi.

 

“Vedad je moja velika ljubav, inteligentan je i jako privlačan, i zato me još uvijek boli što me ostavio” tvrdi Anesa i dodaje, da je na sve načine pokušavala da mu da do znanja da je potpuno normalna stvar da nisi nekome prvi u životu, te da joj svi ti bivši momci apsolutno ništa ne znače, međutim nije naišla na Vedadovo razumijevanje.

Vedad međutim ima potpuno drugačiji pogled na sve to, iako u potpunosti razumije današnji način modernog života, on nikako neće da prihvati to što je Anesa prije njega, bila i sa drugim momcima u svom životu.

“Ja sam nas dvoje zamišljao kao nešto specijalno na ovom svijetu, par koji je sami Bog sastavio, ali to da joj nisam prvi je test na koji me sami šejtan stavio a ja sa šejtanom neću da imam nikakva posla.” rekao je Vedad za Sarajevo365.com, dodajući i to da vjeruje kako su Anesu svi ti bivši momci nju samo iskoristili i potrošili, a da on sada tu dođe kao neka kanta za smeće gdje su je oni njemu bacili.

“Vedad nije ništa slagao kada je kao razlog da me ostavi naveo istinu da sam bila sa drugim momcima prije njega, ali ja sam preko njih pokušavala sebi da nadjem onog pravog princa na bijelom konju, i kada sam u tome uspjela on me ostavio.” razočarana je Anesa, koja je puna samopouzdanja naglasila da neće odustati od potrage za onim pravim, kojeg će jednako da voli kao i Vedada.

NAPOMENA: Tekst je satiričnog karaktera

 

Izvor: Sarajevo365.com

(3793)

Momak iz Buća Potoka ostavio djevojku zato što joj on nije prvi u životu

| Bosna i Hercegovina, Satirka, Slider |
About The Author
-