Misteriozna Aleksandra: Zbog ove žene je Legija završio u zatvoru!?

Nakon razvoda od Maje Luković, novinarke rođene u Kanadi, Milorad Ulemek Legija, nekadašnji komandant Jedinice za specijalne operacije (JSO) Srbije, koji se nalazi u zatvoru zbog ubistva premijera Zorana Đinđića zbog čega je osuđen na 40 godina, otpočeo je zajednički život s Aleksandrom, udovicom njegovog kuma Nebojše Đorđevića Šuce, čijeg je sina iz prvog braka prihvatio, i s kojom je kasnije dobio i tri kćerke.

 

Kakav je “kalibar” Legijina ljepša polovina govori i činjenica da je Aleksandra bila vlasnica agencije za sigurnost, u kojoj su radili uglavnom bivši pripadnici “beretki”…

Urbana priča je i da se Legija predao policiji u bijesu, zbog svađe s Aleksandrom, kada je izletio iz vile, koja je kasnije konfiskovana.

 

aleksandra-legija
Aleksandra možda često posjećuje Srbiju, ali rijetko je uslikana u javnosti

 

Prepričava se da je, kada su joj javili da se predao policajcima upitala “da li je on lud”.

Aleksandra možda često posjećuje Srbiju, ali rijetko je uslikana u javnosti. Paparazi su je “ulovili” prije nekoliko godina, kada je došla na rođendan svoje kume u jedan prijestonički klub.

Ona, ipak, posjećuje redovno Legiju u Zabeli, i dovodi mu kćerke, a on je 2014. godine nudio i informacije o slučaju Ćuruvija kako bi mogao da ih viđa u normalnom režimu, a ne kroz neprobojno staklo.

Aleksandra danas ima 42 godine.

(2171)

Misteriozna Aleksandra: Zbog ove žene je Legija završio u zatvoru!?

| Foto/Video, Magazin, Slider, Vijesti |
About The Author
-