MILOŠ NAJAVIO UBISTVO NA FEJSBUKU: Stravični detalji zločina u Subotici, ŽENU ISKASAPIO PRED MAJKOM!

 

-Tri Godine je bio u braku s Monikom, razilazili su se i ponovno nastavljali. Nismo se miješali, jer smo mislili da JE ipak ljubav u pitanju. Monika je radila u tvornici Kontinental, njihovo društvo je voljelo i Moniku i Miloša. Nisu imali zajedničko dijete. Monika je imala djevojčicu (17) i sina (19) iz prvog braka. Odlični đaci su. Kod nas su kraće vrijeme živjeli Monique i Miloš, a počeli su neki nesporazumi i otišli su da budu podstanari prošle godine, a onda se i razveli, kaže Julijana.

Dodaje da je Miloš samo ponekad bio agresivan, kad malo popije, ali da kobnog dana nije mogla nasluti kakva nesreća će se dogoditi.

 

 

– Ovo nisam mogla naslutim, donio je cvijeće, izgledao je da hoće da se pomiri. Kada ga je poslužila kavom, ustao, izvukao nož iz ladice i počeo je ranjava. Nisam uspjela mu otmem nož. Onda sam istrčala iz kuće pozvala hitnu, jeca Monikina majka.

Miloševi prijatelji su puni hvale za njega i kažu da ne znaju što je puklo, da uradi tako nerazuman čin.

– Bio je bacač kugle, uspješan. Djelovao je pozitivno, bio je državni i pokrajinski prvak u atetskoj disciplini bacanja kugle, kažu Miloševi drugari.

Hitna je pokušala reanimaciju Monike, ali ni nakon 20 minuta borbe za život u Bolnici Subotice, liječnici nisu uspjeli da je spase. Iz Bolnice je priopćeno da je žrtva imala ubode ispod potiljka do kralježnice, više ubod ana ruci i preminula je.

 

 

Subotička policija uhitila je 28-godišnjeg Miloša Čodanovića, zbog sumnje da je izvršio kazneno djelo ubojstvo, a nakon 48 sati on će se naći pred Višim tužiteljem.

Dva dana prije tragedije, Miloš je na Facebooku promijenio profil, stavio vjenčanu sliku a napisao je i nekoliko oproštajnih rečenica, koje su prijatelji tumačili kao trenutni izljev emocija, jer su znali za njegovu ljubav prema Monici. Što je bio neposredni okidač nanijeti smrtne rane bilo kome, ne zna se, a Miloš je objavio: Sve velike ljubavi imaju tužan kraj, pa i moja, neću biti s vama više, samo da bude sretna Monika Ikotić zbogom … Molim najbolje drugare da ne puste suzu na mom grobu, pjesmom da me isprate – objave su koje je Čodanović pisao noć uoči strašne tragedije. Očigledno je najavio veliko tragediju, ali je ostalo nejasno da li je sve bio dio pripreme za monstruozni zločin!

(N. H. K.)

(1538)This post has been seen 7790 times.

MILOŠ NAJAVIO UBISTVO NA FEJSBUKU: Stravični detalji zločina u Subotici, ŽENU ISKASAPIO PRED MAJKOM!

| Crna hronika, Foto/Video, Slider, Šokantno, Vijesti |
About The Author
-