MILOŠ NAJAVIO UBISTVO NA FEJSBUKU: Stravični detalji zločina u Subotici, ŽENU ISKASAPIO PRED MAJKOM!

SUBOTICA – Subotička policija je uhitila 28-godišnjeg Miloša Čodanovića, osumnjičenog da je jutros izbo nožem do smrti svoju bivšu suprugu Moniku Ikotić (43), u kući njene majke Julijane.

 

Dok je pokušala spasiti kćer, od iznenadnog napada njezinog bivšeg supruga, ozlijeđena je i majka Julijana, koja je, kaže, nožem kojim je njezina kćer dobila smrtne ubode, zadobila ozljedu na prstu lijeve ruke, koji je u zavoju.

Tragedija u kući u kući Monikine majke Julijane i očuha Boroša Lukača, kako saznaje Kurir, dogodila se jutros oko 9 sati, kada je Miloš kao i prethodnih dana svratio da vidi Julijanu. Nitko od obitelji nije slutio da će već u prvim momentima njegove posjete da se dogodi užas, da će dvoje djece ostati bez majke, majka bez kćerke, a Miloš kako sumnje govore, bez žene koju je volio.

 

 

Julijana Ikotić za Kurir kaže, da je Miloš ušao u njihovu kuću, u ulici Stevana Sremca 7, kao obično je ušao u kuhinju, gdje ga je kavom i pićem poslužila Monika. Miloš joj je donio cvijeće. Ništa nijs slutilo na tragediju.

U prostranoj kuhinji, gdje se dogodilo ubojstvo, Julijana nam pokazuje ladicu, gdje je kaže, Miloš znao da stoji nož.

-Nije Prošlo dugo vremena, čula sam vrištanje, jauke, uletjela sam u kuhinju i počela vučem Miloša za kaput. Nisma uspjela, kao da je poludio, nije prestajao je ranjava, a ja sam dobila ranu na prstu dok sam ga vukla unatrag. Krv je bila okolo, nisam znala što se to događa, šta je ko uradio da dođe do krvi, kaže uz jecaje Monikina majka.

Monikin očuh Boroš djeve Lukač, kaže da nisu ni slutili takvo zlo, jer Miloš je stalno dolazio, znali su ga pisali su o njemu da je uspješan sportaš. Moli nas da ne duljimo mnogo s pričom, a i susjedstvo je već počeo da dolazi u dnevnu sobu.

Julijna ipak kaže, da su Miloša hvalili svi, da je bio ponos Subotice, zbog sporta.

 

 

-Tri Godine je bio u braku s Monikom, razilazili su se i ponovno nastavljali. Nismo se miješali, jer smo mislili da JE ipak ljubav u pitanju. Monika je radila u tvornici Kontinental, njihovo društvo je voljelo i Moniku i Miloša. Nisu imali zajedničko dijete. Monika je imala djevojčicu (17) i sina (19) iz prvog braka. Odlični đaci su. Kod nas su kraće vrijeme živjeli Monique i Miloš, a počeli su neki nesporazumi i otišli su da budu podstanari prošle godine, a onda se i razveli, kaže Julijana.

Dodaje da je Miloš samo ponekad bio agresivan, kad malo popije, ali da kobnog dana nije mogla nasluti kakva nesreća će se dogoditi.

 

 

– Ovo nisam mogla naslutim, donio je cvijeće, izgledao je da hoće da se pomiri. Kada ga je poslužila kavom, ustao, izvukao nož iz ladice i počeo je ranjava. Nisam uspjela mu otmem nož. Onda sam istrčala iz kuće pozvala hitnu, jeca Monikina majka.

Miloševi prijatelji su puni hvale za njega i kažu da ne znaju što je puklo, da uradi tako nerazuman čin.

– Bio je bacač kugle, uspješan. Djelovao je pozitivno, bio je državni i pokrajinski prvak u atetskoj disciplini bacanja kugle, kažu Miloševi drugari.

Hitna je pokušala reanimaciju Monike, ali ni nakon 20 minuta borbe za život u Bolnici Subotice, liječnici nisu uspjeli da je spase. Iz Bolnice je priopćeno da je žrtva imala ubode ispod potiljka do kralježnice, više ubod ana ruci i preminula je.

 

 

Subotička policija uhitila je 28-godišnjeg Miloša Čodanovića, zbog sumnje da je izvršio kazneno djelo ubojstvo, a nakon 48 sati on će se naći pred Višim tužiteljem.

Dva dana prije tragedije, Miloš je na Facebooku promijenio profil, stavio vjenčanu sliku a napisao je i nekoliko oproštajnih rečenica, koje su prijatelji tumačili kao trenutni izljev emocija, jer su znali za njegovu ljubav prema Monici. Što je bio neposredni okidač nanijeti smrtne rane bilo kome, ne zna se, a Miloš je objavio: Sve velike ljubavi imaju tužan kraj, pa i moja, neću biti s vama više, samo da bude sretna Monika Ikotić zbogom … Molim najbolje drugare da ne puste suzu na mom grobu, pjesmom da me isprate – objave su koje je Čodanović pisao noć uoči strašne tragedije. Očigledno je najavio veliko tragediju, ali je ostalo nejasno da li je sve bio dio pripreme za monstruozni zločin!

(N. H. K.)

(1981)

MILOŠ NAJAVIO UBISTVO NA FEJSBUKU: Stravični detalji zločina u Subotici, ŽENU ISKASAPIO PRED MAJKOM!

| Crna hronika, Foto/Video, Slider, Šokantno, Vijesti |
About The Author
-