MARIĆ NUDI ŠEŠELJU 100.000 EURA! Evo šta lideru radikala spremaju ako pristane da…

– Da na posljednjim izborima nije ušao u Skupštinu, čiji su TV prenosi realno najbolji domaći TV rijaliti program, Šešelj bi sigurno ušao u “Parove“. Ovako, ne znam, ništa još nije sigurno, ali mi smo spremni da ispunimo sve njegove uslove. Vojislav Šešelj je, inače, već 30-40 godina jedan od glavnih aktera rijalitija “Srbija“, koji u sebi ima mnogo tragedije, užasa i komedije. I zato sam ubijeđen da bi bio sjajan i u “Parovima“… – objašnjava Marić u svom dobrio poznatom stilu.

Na drugoj strani, lider radikala kaže da nije pregovarao o ulasku u “Parove“.

– Prošlog novembra Željko Mitrović mi jeste nudio te pare da uđem u “Farmu“ i ostanem do Nove godine, ali sam odbio. Sa Hepija nisam imao takve ponude, osim kad sam u septembru 2015. gostovao u “Parovima“. Na Pinku i Hepiju sam pod potpunom medijskom blokadom – žali se Šešelj.

Šarmantni demagog

Na drugoj strani, marketinški stručnjak Cvijetin Milivojević ističe da bi se Šešeljevim glasačima vjerovatno dopalo da on uđe u “Parove“, ali da je pitanje koliko bi mu to pomoglo pred predsjedničke izbore.

– On bi u rijalitiju vjerovatno kritikovao samo Tomislava Nikolića, dok njegovi radikali očekuju da kaže koju riječ i o Vučiću… Šešelj je šarmantan na TV-u, on je veliki demagog i populista – kaže Milivojević.

(1082)

MARIĆ NUDI ŠEŠELJU 100.000 EURA! Evo šta lideru radikala spremaju ako pristane da…

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-