LIJEČIO ME JE SEK*OM DOK JE MUŽ ČEKAO ISPRED: Ispovijest žene kojoj je beogradski vidovnjak…

 

– Ostali smo bez para, ne mogu da hodam ni da se krećem ulicom, unišio mi je brak i sve nas napravio budalama. Našoj kući je nanio mnogo zla, i od tada nam ništa ne ide kako treba. I danas vrši pritisak na moj um i moje tijelo. Radim nekontrolisane radnje. Porodicu je uništio i ne znamo šta nam se događa – svjedoči ova žena ubijeđena da mag i dalje na nju utiče i da je glavni krivac za njeno stanje.

 

Upozorava sve druge da je riječ o vidovnjaku koji se reklamira kao čovjek koji može da predviđa i skida magiju čak i putem fotografija.

 

– Vjerujem da će Bogu platiti jednog dana za sva svoja zla, a nadam se da će i policiji – kaže očajna žena.

 

Vidovnjak koji je ovoj ženi magiju skidao sek*om, ipak nije jedini koji je na ovaj način zlostavljao naivne. Prije šest godina u okolini Valjeva lažni vidovnjak je završio na sudu jer je tvrdio da otklanja čini kupanjem klijentkinja u “čarobnoj vodi”.

 

Klijentkinje je nage sam kupao u lavoru, a jednoj je rekao da je njena magija toliko teška da mora da je preuzme na sebe i to sek*om sa njom. Žena je pristala i na to, da bi potom za tri tretmana, uključujući i se*s, platila vidovnjaku 500 eura i dala mu i zlatni lančić.

(278)This post has been seen 2720 times.

LIJEČIO ME JE SEK*OM DOK JE MUŽ ČEKAO ISPRED: Ispovijest žene kojoj je beogradski vidovnjak…

| Slider, Vijesti |
About The Author
-