Lepa Brena udarila na Merlina: “Uspio je da napuni tri puta arenu u Beogradu zahvaljujući moćnicima”

Gazdarica “Granda” konstatovala je da je tadašnja vladajuća Demokratska stranka otkupila karte za jedan Merlinov koncert 2011. i da je to bila javna tajna.

 

“Pa dobro, samo sam rekla ono što je tačno!”, rekla je Brena u intervjuu za “Newsweek“.

U nastavku razgovora bila je konkretna.

“Sad pušu nekakvi potpuno drugi vjetrovi. Kad se raspala Jugoslavija, neko je ulazio preko politike da pravi koncerte u Beogradu, a neko je išao preko vjerskih organizacija. Ide se malo okolo, pa imaš podršku ovu, pa imaš podršku onu, to nije nikakva tajna. Ako te publika obožava, možeš da puniš i pet Arena, ali kada malo zaškripi, onda svako traži pomoć prijatelja”, rekla je Brena.

Srbijanska folk zvijezda tvrdi da ona nema takve prijatelje.

 

Sama otvara sva vrata

“Nemam od koga da tražim pomoć. Prosto sam usamljena žena u toj priči, uvijek i bila. Dok je Raka Đokić bio živ, ja sam bila zvijezda, a on je vodio računa o meni. Otkad je umro, više nikada nisam imala zaštitnika, naravno, osim svog muža. Svaka pjevačica je imala nekog svog ko joj je zaštitnik i ko joj je otvarao vrata. Ja sam cijeli život otvarala vrata samoj sebi”, zaključila je Brena.

Tim povodom novinari su pokušali da stupe u kontakt s Dinom Merlinom. Kako je bh. pjevač na odmoru u Italiji, odgovor su dobili od njegovog PR tima:

“Molimo vas za razumijevanje jer smo se umorili da komentarišemo apsolutne neistine, izmišljotine i laži!”

Podsjetimo, Brena je imala zapažene koncerte u beogradskoj Areni iste godine kada i bh. zvijezda, s tim što je ona imala jedan nastup manje od Merlina.

(Haber.ba)

(3859)

Lepa Brena udarila na Merlina: “Uspio je da napuni tri puta arenu u Beogradu zahvaljujući moćnicima”

| Magazin, Slider, Vijesti |
About The Author
-