Lepa Brena: Čeznem za starim vremenima kada sam…

Zvijezda narodne muzike, Lepa Brena se pojavila na premijeri “Zona Zamfirova” gdje nije krila svoje oduševljenje zbog nastavka filma.

 

 

Otkrila je i da jako čezne za starim vrmenima, te da joj je mnogo žao što se danas rijetko snimaju filmovi poput “Zone Zamfirove” i onih u kojima je ona glumila.

 

“Kada sam čula da će se raditi drugi dio Zone Zamfirove jako sam se oduševila. Poznata sam po tome da sam ljubitelj kućne kinematografije i dobrih starih filmova. Stari filmovi predstavlaju duhovnu kulturu i nikako ne smiju biti zapostavljeni. Voljela bi da se vrate vremena, kada se dosta ulagalo u kulturne vrijednosti. Film Zona predstavlja pravu umjetnost i nije film kratkog daha, čak mi i ne smeta što su uveli drugu glumačku postavu. Novi glumci su jako dobri i mislim da će dati potpuno novi pečati filmu, i da vrijedi čekati u redu kako bi vidjeli njegovu projekciju na platnu a ne da ga gledalmo sa piratskih diskova. Riječ je o filmu koji njeguje nekadašnje običaje i nije nimalo jeftino komercijalno štivo” -objašnjava Brena.

 

Na promociju je došla sa jednim od svojih sinova, u jako elegantnom odmjerenom izdanju. Na afterpartiju je čak i zapjevala, a gosti su se fino zabavili.

 

Allo.rs/Teranet

(678)

Lepa Brena: Čeznem za starim vremenima kada sam…

| Magazin, Slider |
About The Author
-