KUĆA ANGELINE I BRADA JE POPUT LUDNICE – Dadilja priznala: “Totalna anarhija! Vidjela sam…

“Imali su užasno tešku narav. Pogotovo Maddox. Vlastitim očima sam vidjela kako je pio vino i vozio automobil oko imanja. A tada je imao devet godina!?”

Dadilja je rekla kako su djeca više slušala Pitta, koji ih je koliko-toliko pokušavao dovesti u red.

“Izgubili su kontrolu nad vlastitom djecom, bio je to apsolutni haos. Usred noći djeca su jurila hodnicima, budila roditelje i ulazila u njihov krevet.”

Drugi izvor također potvrđuje da se Brad više trudio srediti situaciju u kući, da je ponekad znao zaurlati i odrediti neka pravila u kući. S druge strane, Angelina nikada nije podigla glas na djecu.

Ipak, čini se da Brad nije pretjerivao u “preodgoju” vlastite djece. Najbolji primjer je kad je shvatio da se njegova kći Shiloh fosira odijevanje u mušku odjeću. S osmjehom na licu Pitt je prokomentirao:

“Zvat ćemo je John.”

U odgoju djece svakako nije pomogla ni činjenica da je par svako malo mijenjao prebivališta. Osim imanja u Los Angelesu, par posjeduje nekretnine u New Orleansu, Londonu, Francuskoj, a često odluče prespavati u luksuznim hotelima.

“Kad je Angelina poželjela malo samoće, jedina opcija nam je bio hotel…”

I tako dok su dadilje s djecom gledali crtiće, Brad i Angelina su spavali u susjednoj hotelskoj sobi.

“S obzirom da je svaka dadilja pazila na jedno dijete, uopšte nije čudno da ta djeca nikada nisu naučila neke rutinske stvari koje njihovi vršnjaci rade. Ta djeca stalno putuju, vječno ih muči jet-lag”, rekla je jedna bivša dadilja:

“Posao dadilje bio je pravi pakao. Kad je Jolie snimala film ‘Wanted’ 2008. godine dvije dadilje su radile nekoliko mjeseci bez ijednog slobodnog dana. Na kraju više nisu mogle izdržati, dale su otkaz.”

Za razliku od Angeline, Pitt je ponekad poželio raditi s djecom stvari koje obični roditelji rade svakodnevno.

“Ponekad bi došao kući, uzeo djecu i sve ih odveo na pizzu. Sjećam se da je jedanput blizance odveo na sladoled usred noći.”

Međutim, čini se da njegovi napori da djeca budu “normalna”, neće uroditi plodom. Njihova djeca nemaju prijatelja, gotovo nikada se ne druže s vršnjacima… Samo obilaze mjesta koja ostali nikada neće vidjeti – od neviđeno luksuznih hotela do kampova u kojima vlada samo bijeda…”

(354)This post has been seen 6352 times.

KUĆA ANGELINE I BRADA JE POPUT LUDNICE – Dadilja priznala: “Totalna anarhija! Vidjela sam…

| Magazin, Slider |
About The Author
-