ON JE NAJJAČI ČOVJEK NA SVIJETU: Nikako ne spava, jede sirovu ovčetinu i ima četiri žene

“Pokušavam je prikriti, ne volim se pokazivati. Ne želim da me se ljudi boje ili da se ružno osjećaju jer sam ja jak, a oni nisu”, kazao je Ahmad dodajući da je vjernik i da je jako skroman čovjek.

On živi u Egipatu gdje je odnedavno dobio i medicinsko opravdanje od rada u javnosti, ali i na privatnim sektorima. Nije mu dozvoljeno da radi, zbog izuzetne snage koju posjeduje. Razlog koji je naveden u njegovoj papirologiji je taj da ne sumnjaju da je on dobar čovjek, nego ukoliko bi se na radnom mjestu desila neka provokacija od strane kolega, mogao bi ih nenamjerno povrijediti, zbog toga ima zahtjev kojim mu se zabranjuje da radi. Najjači čovjek na svijetu također ne smije ući u policijsku stanicu ili zatvor.

Medicinski izvješaj također navodi da ima jaku spolnu zrelost, seksualni apetit koji ga “obavezuje” da sa svojim ženama ima 15 puta dnevno spolne odnose. Sayyed Muhammad Ahmad kaže da je to razlog zašto ima četiri žene, jer ako bi imao samo jednu, onda ne bi mogao funkcionisati. Snagu je naslijedio kaže od oca koji je također imao nevjerovatnu snagu.

“Moja snaga jednaka je 260 konjskih snaga, dok je snaga moga oca jednaka 840 konjskih snaga”, kaže on.

Međutim, ovo nije sve – Sayyed Muhammad Ahmad nikako ne spava, kaže da nije spavao od kada se rodio. Zanimljivo je i to da je ovaj nadareni čovjek prilikom rukovanja s nekim ne stišće ruku, kaže razlog se može naslutiti – ne želi da nenamjerno polomi prste sugovorniku.

Njegova omiljena hrana je sirova ovčetina i velike količine maslaca koje mu daje snagu, s ovom hranom “obični” čovjek ne bi preživio.

(374)

ON JE NAJJAČI ČOVJEK NA SVIJETU: Nikako ne spava, jede sirovu ovčetinu i ima četiri žene

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-