ISPOVIJEST SANJE PETROVIĆ ČIJA DJECA SU SE UTOPILA NA SREBRNOM JEZERU: Grlim sanduke umjesto…

Sa direktorom škole Zoranom Jovanovićem fudbalsku ekipu OŠ “Karađorđe” u Veliko Gradište, na utakmicu pionirske lige Zapadne regije Dunav, vodio je i trener – Marko Glišić.

– Kada je vidio šta se desilo, trener je skočio u vodu i zaplivao prema djeci na suprotnoj strani jezera. Nažalost, nije stigao na vrijeme. Stefan i Nikola su već potonuli – kaže jedan od rođaka.

Bračni par Dragan (64) i Milanka Stanković (63), kao i direktor škole OŠ “Karađorđe” Zoran Jovanović, i trener fudbalskog kluba Marko Glišić, uhapšeni su nakon stradanja braće Stefana i Nikole Petrovića na Srebrnom jezeru.

– Bračni par je iznajmio dječacima pedaline bez sigurnosnih pojaseva. Nakon saslušanja u Osnovnom tužilaštvu u Velikom Gradištu određeno im je zadržavanje – naveo je izvor iz istrage. Oni se sumnjiče da su počinili teško krivično djelo protiv opšte sigurnosti. Vlasnici pedalina ni ranije nisu postupali u skladu sa propisima.

– Opština je poslala dopis po kome nisu smjeli da iznajmljuju pedaline djeci bez roditelja. Takođe, nije ih smjelo biti više od četvoro na pedalini – kaže sagovornik.

(387)This post has been seen 9725 times.

ISPOVIJEST SANJE PETROVIĆ ČIJA DJECA SU SE UTOPILA NA SREBRNOM JEZERU: Grlim sanduke umjesto…

| Crna hronika, Slider, Vijesti |
About The Author
-