ISPOVIJEST PROSTITUTKE: Prodavala sam tijelo, ali sam ipak MANJA KU*VA OD OVIH ŠTO…

– Tad, u početku, svako veče izlazila sam na ulicu i osećala sam se kao da idem na vešanje. Nisam mrzela mušterije nego one koji su me u taj posao ubacili. Iako me, istina, niko nije na to silio. Ali ja nisam ni znala za drugo. Bila sam premlada i nisam razmišljala. Gotovo sav novac koji sam zaradila morala sam da dajem svojim svodnicima, tako da sam neretko ostajala gladna. Jedino čega sam imala napretek bili su preze*vativi – prisetila se i dodala kako su joj svodnici svakoga dana donosili pakete prezervativa.

– Nikad nisam volela seks. Da jesam, onda bi mi to bio užitak i ne bih to mogla raditi za novac. Imala sam slobodu da biram s kojom mušterijom želim i šta želim. Kod mene su mogli dobiti samo običan se*s, bez pe*verzija, a preze*vativ je bio obvezan. I nema ljubljenja. S poljupcem kao da bih dala i svoju dušu, a ovako je sve posao. Plaćao je moju uslugu i vreme. To vam je isto kao i taksisti. Stojite i čekate. Ponekad vam dođe više mušterija, a ponekad možete čekati celu noć, a da se niko ne pojavi – objasnila je za express.hr ova žena.

 

Ja sam znala zašto to radim

Nema supruga ni decu, a kaže kako je za to ionako prekasno jer su joj zbog velike infekcije odstranili maternicu i jajnike. Na sreću, kaže, to je jedini suvenir koji je ponela kao uspomenu na bivši posao jer je uspela da izađe bez ikakvih bolesti i sa skoro svim zubima.

– A tad je u moj život iznenada ušao velečasni Dragutin Goričanec. Bilo je to 2010. Prišao mi je na ulici i rekao mi da ne moram raditi to što radim i da mi može pomoći da se izvučem. Znam za samo dve-tri žene koje su se uspele da se izvuku. Druge su ili još u poslu, rade za kretene i daju im novac, ili su umrle, smrzle se na cesti ili su ubijene. Shvatila sam da mi je blizu 50 godina, da mušterije radije biraju mlađe, a da je meni svega toga dosta. I odlučila sam da prestajem – rekla je.

– Moja duša je sve vreme bila čista. Prodavala sam telo i to je greh, ali to ne znači da nisam volela Boga. Mislim da sam bila manje ku*va od nekih današnjih cura koje to što sam ja naplaćivala rade besplatno. Ja sam barem znala zašto to radim…

(457)This post has been seen 2138 times.

ISPOVIJEST PROSTITUTKE: Prodavala sam tijelo, ali sam ipak MANJA KU*VA OD OVIH ŠTO…

| Slider, Život i stil |
About The Author
-