ISPOVIJEST PRELJUBNICA: Palilo ga je kad smo imali se*s u krevetu u kojem spava sa ženom!

Sali, 28

Upoznala sam ga na poslovnom putu pre neke tri godine. Bio mi je mentor I pomagao mi u poslu, a niko nije znao da je oženjen. Uz to, nikada nije nosio burmu.

Bio je pravi alfa muškarac – pametan, samopouzdan i 10 godina stariji od mene. Uskoro smo, prirodno, završili u vezi.

Nakon prvog poljupca mi je rekao da je oženjen. Nisam mogla da verujem. Pitala sam ga zbog čega mi se onda približavao, a on mi je rekao da ga žena psihički zlostavlja. U meni se rodila želja da mu pokažem kako izgleda veza sa dobrom ženom.

Mnogo puta smo prešli granicu normalnog – vodio me je u svoju kuću, pokazivao mi oštećenja na zidovima i vratima nastala od tuča njega i žene. S druge strane, bolelo me je što se ne ponašamo kao normalni parovi. On je znao moje društvo, ali ja nisam znala nikog iz njegovog.

Onda su počeli njegovi urlici, pretnje, nagovaranja da ugradim silikone i pokušaji batina. Shvatila sam da je zapravo on nasilnik, a ne njegova žena.

Raskinuli smo, a on je pokušao da izgladi odnose sa ženom. Naravno, nije uspeo u tome i mislim da je napokon shvatio da nijedna žena sa zdravim razumom ne želi da bude sa njim. Ne volim da ga se sećam jer se onda setim i koliko sam bila psihički slaba kada sam dozvolila sebi da budem u takvom odnosu.

 

Houp,  26

Šest godina nakon što sam završila srednju školu, ušla sam u vezu sa svojim nastavnikom fizičkog. Bio je mlad, zgodan i neverovatno lep. Sve devojčice su maštale o njemu. Kada sam jai mala 17, on je imao oko 30, dakle na vrhuncu muške moći i seksepila.

Našla sam ga na društvenoj mreži i počeli smo da se dopisujemo. Pozvao me je da svratim do škole, a on me je pokupio kolima. Vozio me je gradom kao da je samac, kao da je sasvim normalno da na sedištu do njega sedi njegova bivša učenica. Zapravo je bio oženjen fitnes manekenkom i sa njom imao dvoje dece.

Bili smo zajedno četiri meseca, i seks nije bio ni blizu onog što sam očekivala. Uz to, strašno ga je palilo da imamo seks u njegovom krevetu, pa sam stalno dolazila kod njega kući dok mu je žena na treningu.

Pokušavao je i da me nagovori da dođem u restoran u kome je večerao sa ženom kako bismo nas dvoje imali seks u toaletu. Da, mogla sam da kažem ne, ali u to vreme, sada vidim, bila sam u užasnom stanju.

Svi moji prijatelji su nastavili sa svojim životima, a ja sam mentalno zaglavila u srednjoj školi i pokušavala da i dalje živim u tom vremenu iako sam već završavala fakultet. Mislila sam da sam strašno kul jer se viđam sa nastavnikom. A onda sam shvatila da on više nije moj nastavnik nego ljigavac i prevarant i – ostavila ga.

(476)This post has been seen 4827 times.

ISPOVIJEST PRELJUBNICA: Palilo ga je kad smo imali se*s u krevetu u kojem spava sa ženom!

| Slider, Život i stil |
About The Author
-