ISPOVIJEST BLUDNE JANE: Moj dečko je imao mali P*NIS, pa sam iz bijesa stavila…

Kada imaš 20 godina, samo ti je jedna stvar na umu – se*s!

 

Takva sam bar ja bila u tim godinama, kaže u svojoj ispovesti srećno udata žena, koju ćemo na njenu molbu zvati Jana.

Iz bogate porodice sam poreklom, sve mi je bilo na dlanu. Kada sam se smuvala sa Zoranom, sve je bilo kao u bajci – bio je pravi tatin sin, imao je kola o kojima su naši vršnjaci mogli da sanjaju, pun para i uvek dobar i nežan prema meni. Sve je to bilo savršeno, ali… imao je veoma mali pe*is. Ako je bio 8 santima u dignutom stanju, tu me secite.

Bila sam mu verna sedam, ili osam meseci. Za to vreme, ne znam koliko sam po*nića odgledala. Bivala sam sve željnija dobrog, grubog se*sa, mislila sam da ću da poludim. 

Jedne večeri sam izašla na beogradski splav koji je poznat po muvanju, samo su zato ljudi tamo i dolazili, svi puni k'o brodovi. Brzo sam se uvalila dvojici pripitih drugara za sto i naredila im da mi naruče piće. Moje velike grudi obavezno završe pola posla… posle dva sata ćaskanja, šapnula sam jednom od njih da bih rado probala trojku i to što pre! Nije trebalo mnogo da ih ubeđujem. Seli smo u kola i zaputili se u hotel.

Pripiti, počeli smo da se ‘vatamo čim smo zatvorili vrata sobe. Onako zagorela, naredila sam im da skinu gaće, klekla isped njih i stavila njihova dva solidna pe*isa u usta. Prvo su se zbunili, a onda se prepustili mojoj o*alnoj veštini.  

Uspela sam da ih dovedem do o*gazma i onako musava od spe*me otišla sam da se istuširam. “Ovo je bila predigra”, dobacila sam im. Kao što rekoh, mladost je vreme za se*s – posle pola sata, bili su spremni za novu turu, ovoga puta, i moja maca je dobila dve porcije kobasica.

Sad sam srećno udata žena. Moj muž ne zna da sam bila sa dvojicom, tačno bi me ubio. Pričala sam mu samo o bivšem dečku koji je imao jako mali penis…

(12596)



This post has been seen 46556 times.

ISPOVIJEST BLUDNE JANE: Moj dečko je imao mali P*NIS, pa sam iz bijesa stavila…

| Slider, Život i stil |
About The Author
-