ISPOVIJEST BLUDNE JANE: Moj dečko je imao mali P*NIS, pa sam iz bijesa stavila…

Iz bogate porodice sam poreklom, sve mi je bilo na dlanu. Kada sam se smuvala sa Zoranom, sve je bilo kao u bajci – bio je pravi tatin sin, imao je kola o kojima su naši vršnjaci mogli da sanjaju, pun para i uvek dobar i nežan prema meni. Sve je to bilo savršeno, ali… imao je veoma mali pe*is. Ako je bio 8 santima u dignutom stanju, tu me secite.

Bila sam mu verna sedam, ili osam meseci. Za to vreme, ne znam koliko sam po*nića odgledala. Bivala sam sve željnija dobrog, grubog se*sa, mislila sam da ću da poludim. 

Jedne večeri sam izašla na beogradski splav koji je poznat po muvanju, samo su zato ljudi tamo i dolazili, svi puni k'o brodovi. Brzo sam se uvalila dvojici pripitih drugara za sto i naredila im da mi naruče piće. Moje velike grudi obavezno završe pola posla… posle dva sata ćaskanja, šapnula sam jednom od njih da bih rado probala trojku i to što pre! Nije trebalo mnogo da ih ubeđujem. Seli smo u kola i zaputili se u hotel.

Pripiti, počeli smo da se ‘vatamo čim smo zatvorili vrata sobe. Onako zagorela, naredila sam im da skinu gaće, klekla isped njih i stavila njihova dva solidna pe*isa u usta. Prvo su se zbunili, a onda se prepustili mojoj o*alnoj veštini.  

Uspela sam da ih dovedem do o*gazma i onako musava od spe*me otišla sam da se istuširam. “Ovo je bila predigra”, dobacila sam im. Kao što rekoh, mladost je vreme za se*s – posle pola sata, bili su spremni za novu turu, ovoga puta, i moja maca je dobila dve porcije kobasica.

Sad sam srećno udata žena. Moj muž ne zna da sam bila sa dvojicom, tačno bi me ubio. Pričala sam mu samo o bivšem dečku koji je imao jako mali penis…

(9532)This post has been seen 43292 times.

ISPOVIJEST BLUDNE JANE: Moj dečko je imao mali P*NIS, pa sam iz bijesa stavila…

| Slider, Život i stil |
About The Author
-