(HIT FOTO) Tramp odmjerio guzu svoje duhovne savjetnice Pole Vajt!

Predsjednik SAD Donald Trump u Bijeloj kući ugostio je delegaciju ljudi koji su ga podržavali tijekom izborne kampanje, a posebnu pažnju posvetio je Poli Vajt, televizijskoj propovjednici čijem izazovnom izgledu nije mogao odoljeti.

 

Trump se žestoko potrudio da se plavokosa gošća tijekom boravka u Bijeloj kući osjeća ugodno, pa joj je ljubazno pridržao stolicu smještajući je za veliki sto odmah pored sebe.

I dok je pokušavao da se pokaže kao pravi džentlmen, Trump nije uspio odoljeti iskušenju pa je dobro odmjerio gošćine pozadinu, što je fotograf Reutersa uspio ovjekovječi.

Poznatoj propovjednici Trump se tijekom sastanka posebno zahvalio na doprinosu u njegovoj izbornoj kampanji, piše portal Index.hr.

Pola Vajt, inače, ima svoj televizijski show “Paula White Today”, a propovjednici je u kršćanskom centru Nova sudbina na Floridi gdje radi sa svojim suprugom, koji je također propovjednik.

Pola je i osobna duhovna savjetnica Donalda Trumpa i predsjedavat evangeličkim savjetodavnim odborom u njegovoj administraciji.

Na njegovoj inauguraciji vodila je molitvu i tako postala prva žena koja je ikad vodila molitvu tijekom inauguracije nekog američkog predsjednika.

A što na sve to kaže Melanija?

 

Pogledajte fotografije:

 

 

(434)

(HIT FOTO) Tramp odmjerio guzu svoje duhovne savjetnice Pole Vajt!

| Foto/Video, Slider, Zabava |
About The Author
-