GLEDAO SAM PO*NIĆ U KOJEM SE DEVOJKA KRESALA SA DVA LIKA, a onda sam shvatio da je DOBRO POZNAJEM!

Neke od ovakvih snimaka ipak nije poželjno prijaviti: “Pronašao sam po*nić majke moje devojke. Idem u grob sa tim saznanjem!”

 

 

Još jedan donekle sličan slučaj: “Pronašao sam porno snimak mlade rođake mog prijatelja. Imala je jedva 18 godina. Dugo sam razmišljao da li da se oglasim. Prvo sam mislio da razgovaram o tome sa njom. Onda sam pomislio da bi trebalo da kažem njemu. Na kraju sam sam shvatio da je bolje da ćutim. Bilo je očigledno da ga je napravila namerno, pa sam pomislio da je bolje da ne sve to ne ode u nekom čudnom pravcu. Čak i ako bih rekao svom prijatelju, činilo mi se, ništa dobro ne bi proizišlo iz toga, pa sam ćutao.”

Ima i šokantnijih primera: “Kada sam imao 3-4 godine moja majka je snimila grupni po*no snimak. Slučajno sam ga našao i nisam ga pogledao. Ne bih rekao da mi treba to da pogledam.”

Najneprijatnije se, bar sudeći po ispovesti na “Reddit”-u osećao muškarac koji je pronašao po*nić svoje bivše verenice:

“Bila je sa dva muškarca. Jedan ju je uzeo od pozadi, a drugog je o*alno zadovoljavala, dok nije doživeo o*gazam. Nosila je ogrlicu koju sam joj ja poklonio. Plakao sam. Shvatio sam da sam i dalje vrlo zaljubljen u nju…”

(6103)

GLEDAO SAM PO*NIĆ U KOJEM SE DEVOJKA KRESALA SA DVA LIKA, a onda sam shvatio da je DOBRO POZNAJEM!

| Foto/Video, Slider, Život i stil |
About The Author
-