(FOTO) RUŽICA UHVAĆENA U SE*S ŠOPU: Baš se napalim kad me bičuju!

Starleta Ružica Veljković otkrila je traži dečka koji će da je bičuje u krevetu.

 

Pobednicu četvrte sezone Parova zatekli smo u se*s-šopu u Lominoj ulici u Beogradu, gde je kupovala “rekvizite” za spavaću sobu

 

 

Ružica ističe da joj muškarci najčešće traže da tokom se*sa bude gruba prema njima, ali da ona ima nešto drugačije ideje.

 

Ništa na silu

– Ne možete da zamislite šta mi sve muškarci traže preko društvenih mreža. Maštaju o tome kako ih bičujem, pa kako mi ližu štikle na cipelama, a ja im naređujem. Mene to ne loži. Više bih volela da nađem nekog ko će biti dominantan sa mnom u seksu; malo bič, lisice i sve te stvari, a ne ja nekog da lemam. Ne ložim se na mekušce – objašnjava Ružica i dodaje da je privlači i da mokri po svojim izabranicima:

 

 

– Čula sam da je jedan od najčešćih fetiša muškarcima da devojke piške po njima. Ako bi me to ložilo sa mojim dragim, što da ne? Šta fali da se ispiškim po dečku lepo ako mi tako dođe. Ne volim ja ništa na silu – priča Veljkovićeva.

 

Dosta je bilo golotinje

 

Ružica je čvrsto rešila da više ne pokazuje svoje golo telo u javnosti.
– Tražili su mi na snimanju spota da pokažem guzu, da bude erotično… Rekla sam da ne dolazi u obzir. Nema golotinje kod mene. Nek se starlete skidaju i pokazuju guzice i sise, ja vala neću – odlučna je Veljkovićeva.

(Informer)

(500)This post has been seen 6500 times.

(FOTO) RUŽICA UHVAĆENA U SE*S ŠOPU: Baš se napalim kad me bičuju!

| Foto/Video, Slider, Život i stil |
About The Author
-