Feng šui majstor, koja je predvidjela Trampovu pobjedu, zabrinula Ameriku: Trampova “noćna mora“ počinje u septembru, evo šta će se još dogoditi…

Feng shui majstor, koja je točno predvidjela pobjedu Donalda Trumpa na američkim izborima, vjeruje da će se njegov nalet sreće nastaviti iu godini pijetla – ali samo do rujna, kada će, kako ona kaže, početi njegova “noćna mora.”

 

Očekuje se da se Hong Kong suoči sa sličnom sudbinom, sa srećom u prvoj polovici godine, prije nego što se gospodarstvo pogorša, rekla je ona.

Prisila Lam, među čijim klijentima je i glumac Jackie Chan, je rekla da će se predsjednik Trump suočiti s poteškoćama u rujnu, kako su prosvjednici iznijeli svoje pritužbe i zemlja se podijelila.

“U prvoj polovici godine Amerika će biti bez problema. Ali u drugoj polovici počinje noćna mora “, rekla je Lamovite iz svog ureda u Taoist Wong Tai Sin Temple u Kovlonu, gdje izriče sudbinu već 20 godina.

“Trump je toliko ljudi uznemirio ili izritirao, da kada mu ponestane sreće u drugoj polovici godine, nastupit problemi ili izazovi.”

“U poslu je on definitivno uspješan čovjek, ali u politici je druga stvar.”

Unatoč tome što su ankete prošle godine naginjale ka pobjedi Hillary Clinton, Lamovite je u veljači 2016. godine tipovala da će pobijediti Trump, rekavši CNN-u da je “njegova vatra jača nego Hilarina.”

Lamovite svoje prognoze formira tako što prvo prouči osobu koja je u pitanju, a zatim kombinira te informacije s astrologijom i feng shui tehnikom.

Trump je rođen u godini psa, i zemljani je znak, što znači da može brzo da se predomisli ili prekrši svoju riječ ovisno o okruženju, rekla je Lamovite za South China Morning Post.

To znači da bi mogao omekša svoj stav prema Kini u drugoj polovici godine, ali i nastaviti s njegovim predloženim zidom s Meksikom, rekla je Lamovite.

Lamovite očekuje da Tramp ostane predsjednik tijekom razdoblja od četiri godine, ali ne očekuje da bude ponovo izabran.

“On je još uvijek sretan čovjek”, rekla je Lamovite, dodajući da bi bilo “malo teže” da on bude ponovo izabran, jer njegova sreća neće biti tako dobra od 2021. godine.

Što se tiče Trampovog odnosa sa suprugom Melanijom ona kaže da “Nije vrijeme da pričamo o ljubavi. Kada je prošlo vrijeme medenog mjeseca, on se suočio sa dosta stvari, možda neće biti vremena da ide kući. ”

A problemi sa zdravljem? “Možda samo problemi s kostima.”

Nažalost za Hong Kong, sudbina grada će izgleda biti uglavnom ista kao i kod novog predsjednika, rekla je Lamovite.

“U 2017. godini, samo prva polovica izgleda dobro. U drugoj polovici berza ne izgleda, kao ni tržište nekretnina ”

“Ako ste investitor, bolje je da uzmete svoj novac u rujnu”, dodala je ona. “Burza će pasti, tako da će biti teško napraviti veliki novac.”

Što se tiče utrke za izvršnu vlast Hong Konga u ožujku, Lamovite je rekla da ne može komenariše jer nema dovoljno osnovnih informacija.

Ali nakon nekoliko loših razdoblja u 2017. godini, godina psa u 2018. godini je postavljena biti mnogo bolja, rekla je ona.

Lamovite je rekla da je izrekla sudbinu za 20 klijenata u subotu, ali su oni ostali daleko od politike, i uglavnom su pitali o obiteljskim i novčanim problemima.

Webtribune.rs

(2781)

Feng šui majstor, koja je predvidjela Trampovu pobjedu, zabrinula Ameriku: Trampova “noćna mora“ počinje u septembru, evo šta će se još dogoditi…

| Slider, Vijesti |
About The Author
-