Feng šui majstor, koja je predvidjela Trampovu pobjedu, zabrinula Ameriku: Trampova “noćna mora“ počinje u septembru, evo šta će se još dogoditi…

Lamovite očekuje da Tramp ostane predsjednik tijekom razdoblja od četiri godine, ali ne očekuje da bude ponovo izabran.

“On je još uvijek sretan čovjek”, rekla je Lamovite, dodajući da bi bilo “malo teže” da on bude ponovo izabran, jer njegova sreća neće biti tako dobra od 2021. godine.

Što se tiče Trampovog odnosa sa suprugom Melanijom ona kaže da “Nije vrijeme da pričamo o ljubavi. Kada je prošlo vrijeme medenog mjeseca, on se suočio sa dosta stvari, možda neće biti vremena da ide kući. ”

A problemi sa zdravljem? “Možda samo problemi s kostima.”

Nažalost za Hong Kong, sudbina grada će izgleda biti uglavnom ista kao i kod novog predsjednika, rekla je Lamovite.

“U 2017. godini, samo prva polovica izgleda dobro. U drugoj polovici berza ne izgleda, kao ni tržište nekretnina ”

“Ako ste investitor, bolje je da uzmete svoj novac u rujnu”, dodala je ona. “Burza će pasti, tako da će biti teško napraviti veliki novac.”

Što se tiče utrke za izvršnu vlast Hong Konga u ožujku, Lamovite je rekla da ne može komenariše jer nema dovoljno osnovnih informacija.

Ali nakon nekoliko loših razdoblja u 2017. godini, godina psa u 2018. godini je postavljena biti mnogo bolja, rekla je ona.

Lamovite je rekla da je izrekla sudbinu za 20 klijenata u subotu, ali su oni ostali daleko od politike, i uglavnom su pitali o obiteljskim i novčanim problemima.

Webtribune.rs

(2780)This post has been seen 20093 times.

Feng šui majstor, koja je predvidjela Trampovu pobjedu, zabrinula Ameriku: Trampova “noćna mora“ počinje u septembru, evo šta će se još dogoditi…

| Slider, Vijesti |
About The Author
-