Ekskluzivno otkrivamo tajni noćni život predsjednika RS: Dodik se opustio u zagrljaju banjalučkih starleta

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik poznat je po tome što mu nisu strana „narodna veselja“, ali koliko god mu nije neugodno zapjevati u javnosti – toliko Dodik – ipak, krije svoj noćni život.

 

 

No, fotografija do koje je došao portal Novi.ba potvrđuje da je Dodikov noćni život, gotovo jednako buran kao i njegova politička karijera gdje mu, nakon što je stavljen na američku crnu listu, baš i ne ide na bolje.

 

Jedna od lokalnih banjalučkih „starleta“ Zorica Đuričić objavila je fotku na društvenoj mreži Instagram na kojoj su ona i još jedna mlađa djevojka u zagrljaju i opuštenom druženju sa predsjednikom RS. Slika je najvjerovatnije nastala u banjalučkom noćnom klubu Drama, ali nije poznato kada. No, u ovom banjalučkom klubu je prije nekoliko sedmica burno proslavljen dan manjeg bh. entiteta, a kako možete vidjeti i u videu, uz nacionalističke pjesme i podizanje tri prsta.

 

 

No, ono što je posebno zanimljivo jeste komentar jednog od korisnika društvene mreže koji je Dodika uporedio sa Dano Bilzerianom, čuvenim „kraljem Instagrama“, američkim pokerašem i plejbojem koji na ovoj društvenoj mreži ima više od 20 miliona pratilaca.

 

  • Spavaš li mirno Bilzerian Dane – napisano je u urnebesnom komentaru.

(6729)

Ekskluzivno otkrivamo tajni noćni život predsjednika RS: Dodik se opustio u zagrljaju banjalučkih starleta

| Bosna i Hercegovina, Foto/Video, Slider, Zabava |
About The Author
-