Dupla doza zadovoljstva: Muškarcima rođenim u ovom horoskopskom znaku najbitnije je vaše zadovoljstvo

Se*s je za njih dupla doza zadovoljstva – vole i da daju, ali i da primaju zadovoljstvo. To je ‘win-win’ situacija, a brzo ćete shvatiti da uživaju u dugoj predigri i zavođenju.

 

Seks sa njima je baš onakav o kakvom svaka žena sanja. Nije u pitanju samo se*s, pouzdani su partneri i ženu smatraju ravnom sebi. Da, to su muške Vage.

Ljubav je osnovna potreba svake muške Vage.

Veliki romantik koji uživa da bude zaljubljen. Ipak, u krevetu Vage su najdarežljiviji muškarci. Seks je za njih dupla doza zadovoljstva – vole i da daju, ali i da primaju zadovoljstvo.

To je ‘win-win’ situacija, a brzo ćete shvatiti da uživaju u dugoj predigri i zavođenju. Takođe, nisu imuni ni na „dirty talk“, pa tako uživaju u dopisivanju i stalnom iščekivanju onoga što slijedi.

Najsigurnije se osjećaju u vezi i ako im je lijepo daće sve od sebe da ona uspije. Teže stabilnosti i ravnopravnosti sa svojim partnerom.

Ipak, nemojte ga pitati da li vam zadnjica izgleda ogromno u tim pantalonama – vjerovatno ćete završiti sa podužom analizom zašto ne treba da kaže “da“, ali zašto baš ne treba da odgovori ni sa neuvjerljivim “ne“.

Najbolje se slaže sa Blizancima, Vodolijom, Strijelcem i Lavom.

(743)This post has been seen 8885 times.

Dupla doza zadovoljstva: Muškarcima rođenim u ovom horoskopskom znaku najbitnije je vaše zadovoljstvo

| Slider, Život i stil |
About The Author
-