BRENA PROGOVORILA O PRVOJ PJEVAČICI SLATKOG GREHA: Spasa je bila ribetina, a ja divljakuša!

Kad me je direktor hotela ugledao onako puniju, rekao je Saši: “Gospodine Popoviću, mislim da je ova djevojka pravi promašaj”, ispričala je vlasnica “Granda”

 

Nakon što je Kurir pronašao prvu pjevačicu Slatkog greha Spasu Mecanin, njena nasljednica Lepa Brena otkrila je da je dugo bila u njenoj sjeni jer su svi za njezinu kolegicu govorili da je ****-bomba, a za nju da je promašaj!

Vlasnica “Granda” prisjetila se kad je početkom osamdesetih došla u bend nekoliko dana poslije Spasinog odlaska.

 

Vratite Spasu

– Pripremali smo se za nastup u hotelu, čiji je direktor obožavao njihovu bivšu pjevačicu Spasu. Bila je senzibilna, vrlo erotična, seksepilna riba, što ja nisam bila. Nekako sam uvijek imala odbojnost da sa 20 i kusur godina naglašavam erotičnost jer sam već bila prenaglašena. Za svoje godine sam, na neki način, bila drska. Kad smo došli u hotel i ugledao me direktor onako krupniju, puniju i divlju, rekao je Saši: “Gospodine Popoviću, mislim da je ova djevojka pravi promašaj. Nama se više svidjela Spasa. Vratite nju. “Sale je stao u moju obranu:” Pa vidjet ćete, Brena je tek došla, nema ni sedam dana da je s nama. Neviđeni je potencijal. Samo nam dajte priliku. “Nisam bila kao Spasa, niti njegov tip – ispričala je folk zvijezda u emisiji” Iz profila “.

Brena kaže da je Spasa ostavila na nju ogroman dojam kad ju je prvi put ugledala na njenom posljednjem nastupu.

 

Upornost se isplati

– Otišla sam u hotel, tamo sam se upoznala s bubnjarom i gitaristom. Rekla sam im: “Ja sam Brena, pjevala sam tu prekoputa, sada studiram u Beogradu.” Pitali su me da li bih bila voljna otpjevati nešto s njima. Imali su predivnu pjevačicu, koja je tada imala smaragdnozelena komplet i smaragdnozelene oči, ta žena je bila fascinantna. Zamolila sam Popovića otpjevati nešto s njima. Sjećam se da me je pitao tko sam, a ja sam mu rekla: “Ja sam Brena.” Rekao mi je da oni imaju pjevačicu, a ja mu odbrusim: “Da, vi imate pjevačicu, ali nemate ovakvu.” Nastala je doza šarmantne drskosti. Otpjevala sam četiri-pet pjesama i tako je sve počelo – zaključila je pjevačica.

(2198)

BRENA PROGOVORILA O PRVOJ PJEVAČICI SLATKOG GREHA: Spasa je bila ribetina, a ja divljakuša!

| Magazin, Slider |
About The Author
-