BRENA PROGOVORILA O PRVOJ PJEVAČICI SLATKOG GREHA: Spasa je bila ribetina, a ja divljakuša!

Nakon što je Kurir pronašao prvu pjevačicu Slatkog greha Spasu Mecanin, njena nasljednica Lepa Brena otkrila je da je dugo bila u njenoj sjeni jer su svi za njezinu kolegicu govorili da je seks-bomba, a za nju da je promašaj!

Vlasnica “Granda” prisjetila se kad je početkom osamdesetih došla u bend nekoliko dana poslije Spasinog odlaska.

 

Vratite Spasu

– Pripremali smo se za nastup u hotelu, čiji je direktor obožavao njihovu bivšu pjevačicu Spasu. Bila je senzibilna, vrlo erotična, seksepilna riba, što ja nisam bila. Nekako sam uvijek imala odbojnost da sa 20 i kusur godina naglašavam erotičnost jer sam već bila prenaglašena. Za svoje godine sam, na neki način, bila drska. Kad smo došli u hotel i ugledao me direktor onako krupniju, puniju i divlju, rekao je Saši: “Gospodine Popoviću, mislim da je ova djevojka pravi promašaj. Nama se više svidjela Spasa. Vratite nju. “Sale je stao u moju obranu:” Pa vidjet ćete, Brena je tek došla, nema ni sedam dana da je s nama. Neviđeni je potencijal. Samo nam dajte priliku. “Nisam bila kao Spasa, niti njegov tip – ispričala je folk zvijezda u emisiji” Iz profila “.

Brena kaže da je Spasa ostavila na nju ogroman dojam kad ju je prvi put ugledala na njenom posljednjem nastupu.

 

Upornost se isplati

– Otišla sam u hotel, tamo sam se upoznala s bubnjarom i gitaristom. Rekla sam im: “Ja sam Brena, pjevala sam tu prekoputa, sada studiram u Beogradu.” Pitali su me da li bih bila voljna otpjevati nešto s njima. Imali su predivnu pjevačicu, koja je tada imala smaragdnozelena komplet i smaragdnozelene oči, ta žena je bila fascinantna. Zamolila sam Popovića otpjevati nešto s njima. Sjećam se da me je pitao tko sam, a ja sam mu rekla: “Ja sam Brena.” Rekao mi je da oni imaju pjevačicu, a ja mu odbrusim: “Da, vi imate pjevačicu, ali nemate ovakvu.” Nastala je doza šarmantne drskosti. Otpjevala sam četiri-pet pjesama i tako je sve počelo – zaključila je pjevačica.

(1213)

BRENA PROGOVORILA O PRVOJ PJEVAČICI SLATKOG GREHA: Spasa je bila ribetina, a ja divljakuša!

| Magazin, Slider |
About The Author
-