BILA SAM U VEZI SA OŽENJENIM MUŠKARCEM! Seks smo imali u zabačenim parkovima van grada!

Odmah sam osetila hemiju među nama, ali mi je bilo veoma neprijatno zbog njegove supruge. On je pokušao više puta da me uveri da njoj naš odnos ne smeta, jer oni funkcionišu po principu Ne pitaj, ne govori.

Više puta sam mu predlagala da joj kažemo, ali on nikada nije imao hrabrosti za to. Posle nekog vremena sam odustala i verovala mu da je i njoj to u redu.

Uglavnom smo se nalazili u parkovima van grada ili u našem studiju u kojem smo svirali. To je trajalo nekoliko meseci. Bilo mi je lepo jer nije bilo pritiska od ozbiljne i predane veze, što nam je omogućavalo da se se*sualno opustimo.

U isto vreme, sam se osećala užasno zbog tog skrivanja, kao da ga je sramota naše veze. Verovala sam kad mi je rekao da je njegov brak monogamna veza, pa se nikada nisam osetila kao razarač porodice ili doma, ali sam se osećala krivom zbog odluke da sve to skrivamo od njegove žene.

Kada joj je na kraju rekao, ispostavilo se da nije bilo u redu. Naša veza se završila užasno. Rekao mi je da mu se ne javljam i ne šaljem poruke, i od tada ga više nisam videla. Prošlo je skoro godinu dana od našeg raskida.

Još uvek se osećam krivom iako sam trenutno u predanoj monogamnoj vezi, sa čovekom koji nije u braku i koji me usrećuje.

Što se stereotipa “razaračice brakova” mislim da nije baš najtačniji. Situacije su komplikovanije nego što se čini na prvi pogled. Da, neki ljudi nemaju najbolje namere, ali verujem da su oni samo izuzeci koji potvrđuju pravilo.

Mislim da te žene, uključujući i mene, zaista veruju da sve može da uspe, a da niko ne bude povređen i da im je stalo, ne samo do tog čoveka, nego i do njegove porodice. Mislim da su retko te žene zlonamerne.

(4402)This post has been seen 4416 times.

BILA SAM U VEZI SA OŽENJENIM MUŠKARCEM! Seks smo imali u zabačenim parkovima van grada!

| Slider, Život i stil | 0 Comments
About The Author
-