Assange ne smije kročiti na ulicu, a uspio je zavesti jednu od najvećih seks bombi ikada?!

 

Zadnji put Pamela je posjetila rezidenciju 21. januara, a u nekoliko navrata prije toga Julianu je donosila hranu iz obližnjih trgovina i restorana. U nekom trenutku, čak su krenule i bizarne glasine o tome da je glumica otrovala Assangea. One su se, naravno, pokazale neistinitima.

 

I iako na prvu djeluje da glumica i osnivač WikiLeaksa nemaju mnogo dodirnih tačaka, povezuje ih aktivizam kojim se oboje bave, ali i ljubav prema Rusiji.

 

Poznato je da je većina materijala s kojima je Assange izašao u javnost potekla upravo od ruskih hakera, dok je Pamela česta gošća Rusije pa je tako 2015. nakon sajma u Vladivostoku na kojemu je bila glavna gošća i atrakcija, razgovarala sa šefom Putinova kabineta Sergejom Ivanovim o očuvanju i pravima divljih životinja u Rusiji.

 

Izvori čak govore da je izjavila kako bi voljela postati državljanka Rusije, a navodno joj se njena pojavljivanja u toj zemlji i pozamašno plaćaju.

 

I iako se glumica službeno još nije susrela s Vladimirom Putinom, ruski izvori govore da je predsjednik njezin veliki obožavatelj. Je li u pitanju divljenje veće od onog koji ima većina muškaraca, ostalo je nepoznato, no, neupitno je da se 49-godišnja Baywatch djevojka svidjela kako Putinu, tako i Julianu Assangeu – zaključuje Daily Mail.

(415)

Assange ne smije kročiti na ulicu, a uspio je zavesti jednu od najvećih seks bombi ikada?!

| Foto/Video, Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-