Apolo astronaut, Dr Edgar Mičel otkriva: Vanzemaljci su spriječili rat između Rusije i SAD-a!

Bivši astronaut NASA-e, dr Edgar Mitchell, tvrdi da su miroljubivi vanzemaljci posjetili zemlju kako bi spriječili rat između SAD-a i Rusije.

 

Astronaut sa Apollo 14 tvrdi da su vanzemaljci spriječili da se Hladni rat pretvori u Treći svjetski rat 1940-ih i 1950-ih godina.

U intervjuu za Mirror, bivši astronaut je rekao: “White Sands je bilo tlo za procjenu nuklearnog oružja, i to je ono što je zainteresiralo izvanzemaljce. Oni su proučavali naše vojne sposobnosti. ”

On je također naveo da su vanzemaljci željeli ostati daleko od rata, i da su željeli da pomognu Amerikancima i Rusima da uspostave mirne veze jedni s drugima.

Šesti čovjek na Mjesecu također tvrdi da će i drugi časnici reći isto. On kaže da su, tijekom razgovora, mnoge njegove kolege, koje su radile u silosu tijekom kasnih 1940-ih godina, izjavile da su bili svjedoci neidentificiranih letećih objekata kako lete iznad tih raketnih silosa, samo da bi ih onemogućili.

On također tvrdi da su mu neki oficiri, koji su postavljeni na obali Pacifika, rekli kako će izvanzemaljci oboriti njihove rakete iz njihove letjelice.

Mnogma od nas je teško shvatiti ove tvrdnje, ali bivši astronaot, međutim, govori otvoreno, pokazujući svoju vjeru u inteligentan život u svemiru.

Na pitanje kako su vanzemaljci izgledali, Mitchell je rekao da su oni bili veoma tipični, ista velika glava s velikim očima i malim crtama lica, i abnormalno tijelo.

Mitchell također smatra da su “sivi” vanzemaljci sletjeli u Roswell 7. srpnja 1947. godine, a nekoliko njih je zarobljeno.On tvrdi da je američka vlada lagala o slijetanju kako napredna tehnologija ne bi pala u ruske ruke, ili bilo kojeg američkog neprijatelja.

“Idealan plan akcije je bio jednostavno da se laže o tome, i da se sve drži u tajnosti, što je stvorilo iluziju za javnost i državne službenike. To su obilježili kao “iznad strogo povjerljivog”.

Međutim, prije devet godina, NASA je rekla da niti je primijetila neidentificirane leteće objekte, niti organizacija krije tajne o vanzemaljskom životu na Zemlji. NASA je nastavila, rekavši da ne dijeli mišljenje dr Edgara Mitchella po pitanju NLO-a ili izvanzemaljaca koji dolaze na Zemlju.

Webtribune.rs

(854)

Apolo astronaut, Dr Edgar Mičel otkriva: Vanzemaljci su spriječili rat između Rusije i SAD-a!

| Slider, Šokantno, Vijesti |
About The Author
-