Američki biskup otkriva kako je crkva izmislila pakao, i za šta se zaista koristi religija – ŠOKANTAN VIDEO

Povijest same crkve je problematična. Ona ima povijest nametanja svojih pogleda drugima i osuđivanja znanosti i novih otkrića.

Ljudi moraju prihvatiti odgovornost po pitanju svijeta. Ako globalnu promjenu jednostavno ostavimo u Božjim rukama, mi otklanjamo svoju odgovornost u ovom svijetu. Ako želimo promijeniti svijet, to moramo učiniti mi. Nakon terorističkih napada u Parizu, Dalaj Lama je također rekao i to da nije dovoljno samo se moliti. Moramo preuzmemo odgovornost za našu planetu.

Mi se također bavimo tekstovima koji su vrlo stari, a uzimajući u obzir da postoji više verzija raznih tekstova, od kojih su svi vjerojatno bili izmanipulirani, promijenjeni i iskrivljeni tijekom godina, teško je prihvatiti bilo koji bez pogovora.

Što je s vama? U što vi vjerujete? Mi smatramo da se sve svodi na poštovanje. Moramo naučiti da poštujemo stavove jedni drugih. Mi trebamo raditi jedni s drugima i da prihvatimo naše razlike tako da se možemo fokusirati na pomaganje planeta, našeg zajedničkog doma.

Što vi mislite o religiji i tome što Spong govori u ovom videu? Slažete li se ili ne? Slobodno podijelite svoje mišljenje u komentarima.

 

Pogledajte video:

 

Webtribune.rs

(595)

Američki biskup otkriva kako je crkva izmislila pakao, i za šta se zaista koristi religija – ŠOKANTAN VIDEO

| Foto/Video, Slider, Šokantno, Vijesti |
About The Author
-